Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: arkadaşlar doğru söleyin
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bu bölümde ağladınızmı ağladıysanız hangi sahnedeeeeeee????????????????????Hmm:hmm:
tbiki son sahnede ağladım ve aslı sarhoşken deniz nolur söle falan dedi orda ağladım.son sahnede denizin düştüğünü bildiğim için okadar heycan yapmadım ama o demiri görünce birdenbire ağalamaya bşladım !!
yha ben aslının o çok kötü olduğu an vardı yha orda birtaz gözüm doldu ama denizin o son sahnesinde tutamadım kendimiiii Agla-1 Agla-1 Agla-1
ben şu nev-zor sahnesinde ağladım çünkü eski günler falan geldi sonra aslı öğrendiğinde gönül hocasına gittiğinde ağladım ve son sahnede ağladım off...
ben hepsinde agladım hemen hemen ama son sahne acayip bişeydi yaniii................. bide aslıyla denizin konuşmassııııııııııııııııııııııııııııııııııııIcon_lol:icon_lol:Icon_lol:icon_lol:Icon_lol:icon_lol:Icon_lol
aGLadıM bi peliN aGlaRKeN bide deNiz düstügüNdeÜzgün
ben son sahnede agladım
ben en çok denizi çiwiyle gördüğümde ağladım.yani herlde yarım saat boynca hıçkıra hıçkıra ağlamışımdır8 ama bide kimse sanırım o sahnede ağlalmamış ama ben ağladım..aslı metinlerdeylen hafize yani annesi geldi aslının..orda aslıya dedi işte..sana öğretmenin gibi güzel şeyler söyleyemem ama koynumda uyuturum falan filan:S nedense orda çok kötü oldum8:8:
belki kimse inanmayacak ama dizi basladigindan sonuna kadar agladim vallah!!!8 Üzgün

sahte sevdalı Yazan:
aGLadıM bi peliN aGlaRKeN bide deNiz düstügüNdeÜzgün

Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL