Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Sizce deniz öLücek ve diziden cıkacakmı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ArkiLerim

Kawak YeLLerinin soNunda çooK agLadım

Denize yazık oLdu

Sizce öLecekmi ve diziden cıkacakmı Hmm

Bn coook üzüLdüm hemde cooook 8

Üzgün Üzgün
ya bn hala aglıorum ztn butun bolum agladım ya ınanamıorm hala ya nasıl bole bı se yaparlar eger denız olurse ve ıbrahım dızıden cıkarsa grckten nasıl ızlerım blmıorum =/
aynn... ne olcak bilmiorum tamda yerinde bitti haftaya kadar nasıl bkliycem bilmiorum walla ama ölmez dizi biter gibi bişi olur !
yha denis cqmas diziden byuq bı ıhtımal ama ona saplanan o demiri görünce içim gitti agladım yha.. 8
ya çıkmasın bn zor tuttum kendimi yaww...hiç bi insan bence ölümü haketmezzÜzgünnolur ölmesinÜzgün-1:
Bnde agLadım...oF

PasLı PasLı demiR oF...

Deniz öLüRse o dizi pek izLenmez Hmm
yhaa hemen kötü senaryolar üretmeyin ne diziden çıkmasıı yok öle bişee..
sanırım bunu aslı ve denizin birleşmesi için yaptılarr ve galiba bu durumda aslım kendini suçlu hissedicek..onun yüzünden olduunu düşünecekk ve denizlee arasını yapmak için böle yaptılar diye düşünüyorumm...
yha inş. ölediirrrrrrrrrrr..Üzgün Üzgün

zeynep_3 Yazan:
ya bn hala aglıorum ztn butun bolum agladım ya ınanamıorm hala ya nasıl bole bı se yaparlar eger denız olurse ve ıbrahım dızıden cıkarsa grckten nasıl ızlerım blmıorum =/

Yha olmass böle bişhi yha olmasınÜzgün
HİÇ BUKADAR AĞLAMAMIŞTIM
sacmalaşır dissi olmas yhaaaaaaaaaaaÜzgün Üzgün

şuanda hala ağlıyorum zaten ... paslı demir ya ama ölmez ölemez...
yaa nası ağladığımı anlatamam yaa:S 8 hala ağlıorum hüngür hüngür..herldee bi yakınıma böle bişe olsa anca bu kdr ağlardımm:S:S ama şuana kdr ne mineyle yattğnı gördğmde ne de dier yerlerdee hiç dememiştim izlemem dizyi die,aksine hepp iyi yorumlar yapmmıçtım ama DENİZ ÖLÜRSEE ASLA İZLEMEM!!!
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL