Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: sizce hala aslıyla-deniz ilişkisinde bi ümit varmı?:S
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
hala aslı-deniz aşkında bi ümit warmı..ben ümitlerimi yitirdim..bencee artıkk barışmaları,aaslının onu affetmesi çoooook zor:S:S
Galiba...Ama bilmiyorum..Offf kafam karışıkkkkk
bnce hiçççç yoqqqqqqq
keşkee olsaa keşke..Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün
ama benim son umudum denize çarpacak olan hırsız ve denizin düştüü yer yani belki bu bi ihtimal olabilir diye düşünüyorum..Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün
inş..oluryhaa aslıya kıyamıyorum allahımyhaa gözleri kıpkırmızı ölee dolanıyoo deniz ondan da beter üffffffffffffffffffffffffffffff...................
peki arkdaşlar o zaman bölümün adı neden AŞK HERŞEYİ AFFEDERMİ bide onu düşünmek lazımHmm
zor..
BnCe Bu DeNiS HaSTaNeYe KalDıRılDıkTan snRa AsLı AffeTmiCek İlk Önce AmA snRa gEvşEr.. [İnŞ..]
ya onların aşkı bitmemeli birbirlerine cok yakışıyolar aslı onu bi seferligine affetsinnnnnnnnnnnnnnnnn sonuna hkadar aslı deniz aşkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııLove0079:love0079:Love0079:love0079:Love0079:love0079:Love0079

ayşe_peloşum Yazan:
ya onların aşkı bitmemeli birbirlerine cok yakışıyolar aslı onu bi seferligine affetsinnnnnnnnnnnnnnnnn sonuna hkadar aslı deniz aşkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııLove0079:love0079:Love0079:love0079:Love0079:love0079:Love0079

kesinlikle sonuna kadar aslı deniz aşkı

deNiz MineyLe bisey yasadıktaN soNra uMut veRmioRduM.aMa asLı deNiziN bu haLiNe çoK üzüLeCek... bu yüzden beNce baRısıRlaR!Sim
Sayfa: 1 2 3
Referans URL