Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: ßU Akşam HéRkéS FénérL!mi...=)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

ArkadaşLAr ben bugun fenerliyim aramısda fenerli olmayıpta
bugune mahsuzzz fenerli olan var mı

Hayır valla ben Gs liyim.
bu mactada tarafsızım...Göz Kırp
vala kusura bakmayın fenere gıcık kaptığım kdr hiç bi takımdan gıcık kapmıorumGülücük
(fikirlerimize saygı gösterelimGülücük)
tabikide her zamanki qibi fenerbahçeliyim ya bide millet CHELSEA tutuyoNono4 Ya kardeşLerim akşam görcez yenmesek bile fener benim herşeyim takımım için herşeyi yaparım !!! Love0079
ßen zaten fenerLiim Sevinçli
meray seni teBrik edioruM cnm ya.....Yuz11

Küßoşş Yazan:
tabikide her zamanki qibi fenerbahçeliyim ya bide millet CHELSEA tutuyoNono4 Ya kardeşLerim akşam görcez yenmesek bile fener benim herşeyim takımım için herşeyi yaparım !!! Love0079

Kesinlikle kübracım
sonuna kadar fenerliyim
herkesin görüşlerine saygı duyuyorum ama sonucta fener orda türkiyeyi temsil ediCek
===Kıskançlığa gerek YOkSevinçli==

Küßoşş Yazan:

ben hep FENERLİYDİM.AMA eğer fenerli olmasam bile bu akşam fenerli olurdum.ne olursa olsun bir Türk takımı
ben bi galatasaraylı olarak bugun fenerii tutuyorummm...
sonuçta biz türk deil miyz bole zamanlarda da karşı karşıya gelirsekkk ne zaman başarılı olabilirzz kii...
Cnm fenerim bnim . mcxx xD

A$LI Yazan:

Küßoşş Yazan:

aynen

Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL