Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: D€nİZ'in düşüşüü:(:(
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar fragmanda gördüğünüz gibi deniz sonunda düşüyo yha bişi olursa ve aynı yerde o kayalıklarda aslı ağlıyoo ouff yha yha bişi olduysa bnde bu ana kadar çok kızgındım ona ama düştüğünü görünce çok kötü oldum kesin ağlatçaklar bu blmde bisi yha aÜzgün ve sonunda''bn seni sevdim hala seviyorum hayatımın sonuna kadar da sevicemm''dio yha üff8
ya cnm hc sormaa hele bı de sonunda öle demedı mı cok kötu oldm kesın aglıcam ztn bu bölumm ya denızıme bı se olmaz ınss ya bnde cok kızgndm ama ynı off ona bı se olmsnn
hmde cok pısmn oldu cnm bnm kıyamam ona ya umarım bı se olmz aslı o kayalıklara mı gttı tm anlamadm bn orayı grcess persembe artık senarstler byaı heycan kattı bn ızlemem fln dıodm ama meraktan dayanamıormm
8
denize bişi olmas inş.
Gerçekten çok kötüydü ya çok üsüldüm
aslının üstünde farkettiyseniz en son bölümün sonunda giydiği kıyafetler vardı deniz ayrılalım diyince aslı ağlayarak o kayalıklara gitti yani denizin düşüşüyle bir ilgisi yok
yha tabe olabilirde bn çok korkuorm yha bişi olursa ouff eğer o kayalıklara gitmiosa onuda bulamıcak demektr demkki tam deniz düşüncce bitçek bu blm bnde dayanamıcamm ouffÜzgün
çok üzüldüm yaaa[/size]
bnce denız dusucek hastaneye fln gıtcek aslıda hastanede gorunce denızı dayanamayıp barıscakkk (yanı inş ole olckk)

zeynep_3 Yazan:
ya cnm hc sormaa hele bı de sonunda öle demedı mı cok kötu oldm kesın aglıcam ztn bu bölumm ya denızıme bı se olmaz ınss ya bnde cok kızgndm ama ynı off ona bı se olmsnn
hmde cok pısmn oldu cnm bnm kıyamam ona ya umarım bı se olmz aslı o kayalıklara mı gttı tm anlamadm bn orayı grcess persembe artık senarstler byaı heycan kattı bn ızlemem fln dıodm ama meraktan dayanamıormm
8

elifs_61 Yazan:
bnce denız dusucek hastaneye fln gıtcek aslıda hastanede gorunce denızı dayanamayıp barıscakkk (yanı inş ole olckk)

ah be cnm inşş. ama inş.. dediğin gibi olur o kdr çok istiorm ki nolur öle olsunÜzgün

Sayfa: 1 2 3
Referans URL