Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Denizzz!!:((
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ya arkadaşlar çok üzülüyorum.
işallah denize biş olmaz yaa...OmgIcon_sad8Üzgün
bende çok üzülüyorum ya ona her ne kadar kızsamda yine ona bişey olmasını istemem
Y bende çok uzuluyorm insallah bisicik olmaz Denizi'me
yaa
birde "ben seni sevdim, hayatimin sonuna kadar da seviicem " dedi yaa kiyamam cnm bnm !!
asli'da agliyordu denizin dustugu yere geldi zanedersm..
bence olmaz çünkü yoksa dizi ber boşuna korkmaya gerek yok arkadaşlar!
bnce deniz ordan düşücek aslı gerçekleri öğrenince denizle ağır konuşucak sonra deniz düştü die vicdan azabı çekicek bu bnm düşüncem her ne olursa olsun yazık gerçektenÜzgün
yok yaa merak etmeyin olmaz bişey başrol oyuncusu ölürse dizi biter . biter derken reytibgler falan düşer
yha ben ilk mineyle ilşkisi oldu die nefret etmeye bşlamıştım ama ona bişi olucak kdr deill umaırm olmazzzz

kophepsi Yazan:
yha ben ilk mineyle ilşkisi oldu die nefret etmeye bşlamıştım ama ona bişi olucak kdr deill umaırm olmazzzz

Ya cnm çok üzüldüm ya.... İnş bişi olmaz.... Yani dizinin başrol oyuncularından biri o.. Yan bişey olmaz heralde ama ne bilim artık heran herşey olabilir gibi geliyo bana
ya evt bnde cok üzüldüm hel bn snı hep sevdm hala sevıorum her zmnda sevıcem dedıgı yer orda bıttım benn yaaa off cok kötü oldum onları dııp dusunce özetteede herkes perısan olucak dıınce dayanamam ya ılk mıneyle yaptıgı hata yuzunden cok kzmstm ama kıyamam yaa 8
Sayfa: 1 2
Referans URL