Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: denize ne olacak?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
fragmanın sonlarında deniz düşüyo ne olacak ?bide özettedeniz başına gelen olay herkesi perişan edecektit bu durumda aslı ne yapar
aslıyı ilgilendirmese karakola gitmezdi bence fragmanda orada duruyor ve endişeli izleyelim ve görelim S11
özette de peki şimdi aslı ne yapacaktır? yazıyo yani bence aslı onu affedip affetmemekte düşünmesi gerekcek... gerçekten zor bi karar yaa!
ya inş.bişi olmasss

esenovski Yazan:
özette de peki şimdi aslı ne yapacaktır? yazıyo yani bence aslı onu affedip affetmemekte düşünmesi gerekcek... gerçekten zor bi karar yaa!

Gerçekten hem sevdiğin kişi seni çok seviyor ama seni aldatıyor hem de yüksek bir yerden düşüp...(söylemek istemiyorum Sevinçli ) ... Çok zor!!

hiçbirşey olmayacak

esenovski Yazan:

evet ya....Denizede bişe olmaz inş..

esenovski Yazan:

aslı çok zor bi karar wericek bnce

pepıbu Yazan:

esenovski Yazan:

Gerçekten hem sevdiğin kişi seni çok seviyor ama seni aldatıyor hem de yüksek bir yerden düşüp...(söylemek istemiyorum Sevinçli ) ... Çok zor!!

katılıormm =((

cnm bnde senn gibi düşünerek aynı konuyu açmıştım her nese yorum yasıyım bn çok üzülüorm yha inş. bişi olmas nolurr olmasınnÜzgün
Sayfa: 1 2
Referans URL