Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: aslının tokat'ı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar nasıl vurdu ama denize iyi yaptı bence bizim yerimize vurdu bitaneSevinçli şaka falan ama denizinde işi zorr off off budizi beni bunalıma sokuyorrr CAA521WB
aynen ben de bitkisel hayat yaşıyrm Yuz11 ya iyi yaptı ama! çifte tokat yedi çocuk hem de o tokatları atan ki kişi de çocukluk arkadaşı...
ya iyi yaptı bence az bile..
çok kötü patlattı yalnız. o vurunca böle için irkildi yani o kadar gerçekçiydi. gerçi deniz hakediyodu biraz ama...

esenovski Yazan:
aynen ben de bitkisel hayat yaşıyrm Yuz11 ya iyi yaptı ama! çifte tokat yedi çocuk hem de o tokatları atan ki kişi de çocukluk arkadaşı...

pepıbu Yazan:

esenovski Yazan:

az bile ama yani aslıda öle bi çaktıkı şak die
ya deniz haketti ama bu kadar da sert vurulmazki ya üzüldüm denize valla ya çok sert vurdu ama çeksin cezasını prensesimi aldatmanın cezası budur işte
..Saskin
manyak bi vuruştu bencee..Sevinçli çokk güzel vurduu ama ben çoook üzüldüm belkide tmm hak etmişte olabilir..ama bence deniz için bu tokatın bile anlamı yoktur..
belki gün gelicek bizimkiler böle barışmış olucak denizde bi gün aslıyaa "üff aslı one vuruştu öle yhaa senden korkulur aşkım" bile diyecektir..Sevinçli
Sayfa: 1 2 3
Referans URL