ya arkiler bni sapık fln snmayın ama şimdi gldi birden aklıma.. ya mine çok çok afedersiniz ama mine banyo yapmadı. brz da olsa küçük bi ayrıntı. saçma ama dediğim gibi küççük bi ayrıntı kilitlemek isterseniz kilitleyebilirsiniz ama bn sizle sade bunu paylaşmak istedim...
ya dızılerde bu konuları cok yuzeysel gecıolar kı ole de olmak zorunda sadece ne oldugunu anlasılacak kadar ustunde duruolar .ayrıca bu soledıınden once cok fazla sey de gelıo ınsanın aklına ama gerekl yok yanı
ya dızılerde bu konuları cok yuzeysel gecıolar kı ole de olmak zorunda sadece ne oldugunu anlasılacak kadar ustunde duruolar .ayrıca bu soledıınden once cok fazla sey de gelıo ınsanın aklına ama gerekl yok yanı
KaTıLıOrM....
dizilerde ayrıntılara girmiolar ki
ya buna bende dikkat etmistim utandim yazmaya

aynen bnmde dıkkatımı cekmıstıı
ne banyosu yaa? hiç bişey anlamadım!

boşwer cnm .
bnmde dikkatimi çkti ama blki öle bşi olmamıştr!!
Dikkatimi çekti ama sonuçta dizide böle ayrıntılar atlanabiliyo.....Mesela bazı forumlardada aslı hiç ders çalışmadan tıbbı kazandı denmişti ama sürekli onun ders çalıştığını gösteremezlerya.. Yani mineninde banyo yaptığını göstermemişler