Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Saatler son kez ileri alınacak
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Saatler son kez ileri alınacak
Bu gece saatinizi ayarlamayı unutmayın...

29.03.2008 08:37
Yaz saati uygulaması kapsamında saatler, hafta sonu son kez ileri alınacak. Ancak bu kez saatlerin ileri alınacağı tarih olarak 30 Mart ilan edilirken, geri alınmasıyla ilgili bir tarih ortaya konulmadı.

Böylece pazar günü 03.00'te bir saat ileri alınan saatler bir daha geri alınmayacak. Zaman, ileri saat uygulamasının kalıcı olacağını 22 Şubat'ta gündeme getirmişti. Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla her yıl yapılan yaz saati (ileri saat) uygulaması hafta sonu başlıyor. Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 26 Mart tarihli Resmî Gazete'de yayımlanmıştı. Kararda, geçmiş yıllardan farklı olarak, saatlerin ne zaman geriye alınacağına ilişkin bir ifade yer almıyor.

unuTmam ben merak étme.!!.Saskin
saqoLasın!!!.Göz Kırp
teşekürler..

gül17 Yazan:
teşekürler..

haber için saol...
SaoL..BenCe bu peq iyi bi şey olMaadı.. Üzgün
çünkü herkesin bi sınavı (oKs , sbS..) var..
Herkes gece Geç saatLere kadar dışarDaa eğLenirkenn bisLer içerDee ders çalışCas..
Sonra kaffamıs dışarDaa eğlenenLere Gitcek..
bisDe dışarı çıkCas.. ve bitmek bilMeyen kahkahalar..gülmeceLer..oyunLar..
iyi güsel De sanırımm.. bu uygulama 6,7 ve 8. sınıf öğreciLeri hariç herkesi YaraYacak Sevinçli
saol cnm yaaa
bu sabah gazetede okumuşTum sağol sertaç Göz Kırp
saol cnm ........

_-PLN-_ Yazan:
SaoL..BenCe bu peq iyi bi şey olMaadı.. Üzgün
çünkü herkesin bi sınavı (oKs , sbS..) var..
Herkes gece Geç saatLere kadar dışarDaa eğLenirkenn bisLer içerDee ders çalışCas..
Sonra kaffamıs dışarDaa eğlenenLere Gitcek..
bisDe dışarı çıkCas.. ve bitmek bilMeyen kahkahalar..gülmeceLer..oyunLar..
iyi güsel De sanırımm.. bu uygulama 6,7 ve 8. sınıf öğreciLeri hariç herkesi YaraYacak Sevinçli

bir oks öğrencisi olark anlıyorum cnm neler hissettiğini8

paylaşım için teşekkürlerGöz Kırp

Sayfa: 1 2
Referans URL