Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: ::..En AcayiP HaberLeR..::
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
""::EN ACAYİP HABERLER::""

--Uzaylıya Silah Çekti!
Hasan Kartal adlı vatandaş evinin bahçesine inmek üzere olan ışıklı cismi pompalı tüfekle kovalayarak kaçırdığını iddia etti. Kartal, cismi önce yırtıcı bir kuş sandığını söyledi. Kasaplık yapan Hasan Kartal, bahçesine inmeye çalışan meçhul cismi pompalı tüfekle kovalayarak kaçırdığını iddia etti. Bahçesindeki kümes hayvanlarının sürekli ötmesi ve huzursuzlanması üzerine dışarı çıktığını söyleyen Hasan Kartal, "Gökyüzünden inmekte olan bir cisim gördüm. Önce bunun tavuklarımı kapacak yırtıcı bir kuş olduğunu düşündüm, dedi. Dışarı çıktıktan sonra tüfeğini ışıltılı cisme doğrulttuğunu söyleyen Sökeli kasap, "Karşımdaki cismin yırtıcı kuş olmadığını anladım. 70 metre yukarıda ışıltılı bir uzay aracı vardı. Elimdeki pompalı tüfeği üzerine çevirdim. Meçhul cisim, ekseni etrafında renkli ışık saçarak yavaş yavaş Milli Park sırtlarından Ege Denizi üzerinde yükseldi ve kayboldu." dedi.. Kaynak:Sabah

--Çişim Geldi!
Önce Tarkan şimdi de Bush'tan çiş krizi... Reuters, fakirliğin konuşulduğu BM toplantısında ABD Başkanı'nın "Tuvalete gitmem gerekebilir" diye not yazdığını görüntüledi. Tarkan da 1994'te Savaş Ay'a "Çişim var" diyerek canlı yayını terk etmişti. Kaynak:Sabah

--Araları açıldı!
Duyduğumuz dedikodulara göre aralarından su sızmayan 2 güzel manken Ayşe Hatun Önal ile Gamze Özçelik'in şimdilerde aralarından kara kedi geçmiş... Nedeni ise 2'linin adına açılmış internet sitesiymiş.. gamzeozcelik.com adresine giren Gamze Sitede "Ayşe Hatun Önal'ın resmi web sitesidir" yazısını görünce küplere binmiş.. Eee haklıda... Bakalım bu dargınlık nereye kadar sürcek...

--EN ÖZEL ÖSS...
Üniversite sınavlarının en komik olayı Alanya'da yaşandı.. Koca okulda tek başına sınava giren bir genci 12 görevli bekledi. Büyük sınavın yapıldığı saatlerde ÖSYM'nin hataları yüzünden ilginç olaylar yaşandı. Günün en komik olayının yaşandığı yer Alanya'ydı. Toplam 550 öğrencinin eğitim gördüğü Şükrü Mülazımoğlu İlköğretim Okulu'na sadece bir adayın ismi yazılmıştı. Okula gittiğinde kimseyi göremeyen Gökhan Gök isimli genç, önce geç kaldığını sandı. Ancak kısa süre sonra gerçek anlaşıldı. Gök, koca okulda tek başına sınava girecekti. Gök için sınav boyunca 6 polis, 2 öğretmen, 2 gözetmen ve iki hizmetli görev yaptı. Türkiye'nin en özel ÖSS'sini yaşayan talihli genç için görevlilere, 280 milyon lira ödendi. Kaynak:havadis.net

--Çikolata Yerken Yakalandılar!
Eskişehir'de Emek Mahallesi'nde bulunan Hava İkmal İlköğretim Okulu'nun kantininden 400 milyon lira değerinde çikolata ve içecek çaldıkları iddia edilen 3 çocuk, çikolataları yerken yakalandı. Emek Mahallesinde bulunan Hava İkmal İlköğretim Okulu'nun camını kırıp kantine giren 3 çocuğun çok sayıda yiyecek ve içecekle kaçtığı yönünde ihbar alan emniyet güçleri, harekete geçti. Bu sırada okula gelen hizmetliler de kantinden çok sayıda, çikolata, gofret ve içeceğin çalındığını fark edip olayı polise bildirdi. Polisin okul çevresinde yaptığı arama ve kontrollerde Emek Mahallesinde bir evin girişinde yanlarında bulunan çok sayıda çikolata ve gofretlerden bir kısmını yiyen N.T. (12), A.K. (14) ve H.O'yu (15) yakaladı.

SaYgıLarımLa...
Sevinçli Sevinçli Sevinçli paylaşım içn teşkürler erdiii
kankam harikasın çok güsel paylaşım eline sağlıkk......Gülücük
--Çikolata Yerken Yakalandılar!
Eskişehir'de Emek Mahallesi'nde bulunan Hava İkmal İlköğretim Okulu'nun kantininden 400 milyon lira değerinde çikolata ve içecek çaldıkları iddia edilen 3 çocuk, çikolataları yerken yakalandı. Emek Mahallesinde bulunan Hava İkmal İlköğretim Okulu'nun camını kırıp kantine giren 3 çocuğun çok sayıda yiyecek ve içecekle kaçtığı yönünde ihbar alan emniyet güçleri, harekete geçti. Bu sırada okula gelen hizmetliler de kantinden çok sayıda, çikolata, gofret ve içeceğin çalındığını fark edip olayı polise bildirdi. Polisin okul çevresinde yaptığı arama ve kontrollerde Emek Mahallesinde bir evin girişinde yanlarında bulunan çok sayıda çikolata ve gofretlerden bir kısmını yiyen N.T. (12), A.K. (14) ve H.O'yu (15) yakaladı.

ayhs çok komik yha çikolata hırsızlığı bnde eskişehirde oturuyorum
saol paylaşım için Gülücük
paylaşım için sağol
saol çok güsel haber Sevinçli
Kotukötü bence yinede sağol
paylşm için saolGülücük
böyle şeyler zaten bir tek türkiye de olur güzelmiş
Sayfa: 1 2
Referans URL