Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: AsLı ''nıN ağLayıŞı..:(
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
2. fragmanda aslı nın ağladığı yerde bnce aslı herşeyi öğrendiği için ağlamıo.. efeyle deniz kavga ettikten snra efe denize aslı dan ayrılması için baskı yapıcak onun daha fazla üzülmemesi için ve denizde orda aslı dan ayrılmak istediğini söylicek blkide olabilir yha bana öyle geldi çnkü denz aslı yı bu kdr severken gidip olanları anlatmaz..

tabi bu bi fikir akside olabilir
ayy ben kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdi cnm ya cok iyi dusunmuşsun bencede ogrenmicek sadece ayrılcaklar ama hersey olabilir .. senaristler mübarek habirebir bize fake attıkları için Sevinçli
eeth ölede olabilir aama bnce öğrendiği için ağladıı çünkü bn aslıyı o kdr içten ağladığını doğru düzgün qörmemişitmm Neyapsam-1
eeT oLabiLiR hakLısıN aMa TaM emiN değiLiM...Üzgün

pelin_!gizem Yazan:
eeT oLabiLiR hakLısıN aMa TaM emiN değiLiM...Üzgün

eeth ölede olabilir aama bnce öğrendiği için ağladıı çünkü bn aslıyı o kdr içten ağladığını doğru düzgün qörmemişitmm

Alıntı:
bncede

bence deniz bu olanlardan dolayı yüzü kalmadığı için ayrılalım diçek kafam karma karışık der
Valla bilemiom ama bencede aslı bu bölümde bişey örenmicek gibi.
yha özet çıkmadan önce öyle düşünümodum ama haklısınız bnde emin deildim ama öğrencek sanırım çünkü özette''deniz aslıyla hiç istemediği bir konuşma yapacaktır..''diyo..Üzgün
Yha ama DİZİNİN RESMİ SİTESİNDE DENİZ'İN ANLATACAĞI YASIOOO
ayrıca dikkat ederseniz orada deniz vardı sanki
BEN KATILMIORUM
Ayrıca Aslı Efe nin baskısından ağlamass bence.
Referans URL