Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Ayrılık Haberleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Bugün ayrık haberleri peş peşe geldi "magazin-medya" dünyasından!...

Önce Gülben Ergen’in mahkemeye eşinden boşanmak için dilekçe verdiği iddiası ortaya atıldı…

Ve Uçankuş, bu iddiayı hemen araştırdı, Gülben Ergen cephesinden bu ayrılık haberi yalanlandı…

Hemen ardından ATV Genel Müdürü Adem Gürses’in de görevinden alındığı haberleri çıktı… Uçankuş, bu haberi de yine araştırdı ve ilk ağızdan yani Adem Gürses’ten görüş aldı… Gürses de “Görevimin başındayım”dedi…

Ve bugün bombanın sonu yoktu Uçankuş’ta…Uçankuş’a gelen Ramiz ve Hatice çifti boşanıyor istihbaratını da araştırdık… Ve Ramiz Özbay eşi Hatice’den boşanacağını Uçankuş’a açıkladı...

Dedik ya bugün ayrılık haberlerinin günüydü...

Okan Bayülgen ve Ayşe Özyılmazel’in de yollarını ayırdığı haberleri çıktı...

Hemen Okan Bayülgen’i aradık… Bayülgen’in Uçankuş’a söylediklerini yorumsuz aktarıyoruz: “Ben özel hayatımla ilgili konuşmuyorum. Ne yazarsanız yazın!..”

Bununla da yetinmedik Ayşe Özyılmazel’in annesi Oya Germen’i aradık…

Oya Hanım da bize şunları söyledi: “Bugün öğle saatlerinde Ayşe ile konuştum. Ayrılık haberiyle ilgili hiç bir şey söylemedi... Ama yine de gençlerin ipiyle kuyuya inilmez. Ne yapacakları belli olmaz.”

Evet işte Uçankuş’ta bugün yer alan ayrılık haberlerinin hikayesi böyleydi...
Saol Yaa ..Yanlız Aynı Haber 3 OLmuş ..
saCmaLiyoR miLLetKotu
SaoL Yağmur
Referans URL