Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: ya duygula olsaydi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
akiler deniz böyle birseyi duyguyla yada bir baskasiyla yapsaydi bu kadar sinirlenirmiydik yani tabiki sinirlenirdikde bu olay mineyle olunca ben daha cok delirdim sanki lütfen yorum yapinHmm
gfarketmez ki kim olduğu ha mine ha duygu..
bilmiorum ama ona da sinirlenirdim yaniii aslıyı kimle aldatırsa aldatsın sonuçta aldatmışş yaniii ..
salk deniz yaa aslının ona ne kötülüğü olduki hem kısa yüz verme hem de aldattt salk şeyyKotu

aysecikk Yazan:
bilmiorum ama ona da sinirlenirdim yaniii aslıyı kimle aldatırsa aldatsın sonuçta aldatmışş yaniii ..
salk deniz yaa aslının ona ne kötülüğü olduki hem kısa yüz verme hem de aldattt salk şeyyKotu

ÇağKaNCı_GiZoSH Yazan:

aysecikk Yazan:

valla kim olursa olsun çok sinirlernirdim ama mine olması bni gerçekten delirttii..Kotu
walla bnde çok sinirlendm ama ha mine ha duygu ama bu senaryo öle giderse denzde zaten alşkanlık oldu duyguylada beraber olur ...Kotu
valla bazılarınız ha mine ha duygu demiş ama ben duygu olsaydı belkide daha az tepki gosterirdim cunku minenin nasıl bir insan oldugunu biliyoruz ve deniz ve aslıya yaptıklarını da biliyorz o yzden mineyle olmus olması beni daha cok delirtti !!Kotu
BNcede Fark ETmes mine duygu

kuru yapROCK Yazan:
gfarketmez ki kim olduğu ha mine ha duygu..

bncdeee

Sayfa: 1 2
Referans URL