akiler deniz böyle birseyi duyguyla yada bir baskasiyla yapsaydi bu kadar sinirlenirmiydik yani tabiki sinirlenirdikde bu olay mineyle olunca ben daha cok delirdim sanki lütfen yorum yapin
bilmiorum ama ona da sinirlenirdim yaniii aslıyı kimle aldatırsa aldatsın sonuçta aldatmışş yaniii ..
salk deniz yaa aslının ona ne kötülüğü olduki hem kısa yüz verme hem de aldattt salk şeyy
bilmiorum ama ona da sinirlenirdim yaniii aslıyı kimle aldatırsa aldatsın sonuçta aldatmışş yaniii ..
salk deniz yaa aslının ona ne kötülüğü olduki hem kısa yüz verme hem de aldattt salk şeyy
valla bazılarınız ha mine ha duygu demiş ama ben duygu olsaydı belkide daha az tepki gosterirdim cunku minenin nasıl bir insan oldugunu biliyoruz ve deniz ve aslıya yaptıklarını da biliyorz o yzden mineyle olmus olması beni daha cok delirtti !!