Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: mine olmasında kim olursa olsun..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaslar ben aslının yerinde olmak istemezdi kız hiç birsey yamadı fakatdeniz bey saolsun yaptı yapacagını aslınımn yerinde olsam affetmezdim aslıya yakıslı mı yok denizde mineyle olmasında kim olursa olsun cunkü mineyle sevgili olursa aslıya nisbet yapar gibi dolaşcak..keske hiçbiri olmayıp aslıyla deniz tekrar beraber olsaydı ama artık imkansız sanırım...Icon_lol
off diziyi berbat ettiler hadi aslıyla deniz ayrılcaksa tmm ama deniz mıneyle olmasnn ya o gıcık aptl sarısın almnyalı aslıma nispet yapıp üzücek maviş gözlümü
ANTİ-MİNEKotu
hakkılısız deniz mineyle olmasın gıcık şey son dakkada yaptı yapacagını tabi denize de yazıklar olsunn.Kotu:kotu:

zeynep_3 Yazan:
off diziyi berbat ettiler hadi aslıyla deniz ayrılcaksa tmm ama deniz mıneyle olmasnn ya o gıcık aptl sarısın almnyalı aslıma nispet yapıp üzücek maviş gözlümü
ANTİ-MİNEKotu

ayşe_peloşum Yazan:
haklısınız deniz mineyle olmasın gıcık şey son dakkada yaptı yapacagını tabi denize de yazıklar olsunn.Kotu:kotu:

Üzgün

mine ve denizden nefret etmeye başladım

ayşe_peloşum Yazan:
hakkılısız deniz mineyle olmasın gıcık şey son dakkada yaptı yapacagını tabi denize de yazıklar olsunn.Kotu:kotu:

bencede haklısın
evt ya aslıyla deniz eger illa ayrılacaksa mineyle denizde olmasın aslım daha çoook üzülür ......masumum mineye güvenmeseydi keske......(((ANTİ MİNE))
deniz aslı ile ilişkisi bu yüzden zaten bitecek deniz mine ile çıkmaya başlasa bile aslı gibi birini kaybettiği için her zaman pişman olucaktır bnce
Referans URL