Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: dawson creek te nasıl oluyodu??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar ben dawson creek izlemiyodum herkes ona benzemeye başladı diyo peki o dizi nasıl ilerledi veya nasıl bittti (yanlış yazabilirim özür)
deniz bi başkasıyla evleniyor
mine kanser olup ölüyor
efe ve aslıda evleniyo
benim bildiğim kadarıyla böle oluyoo:S

bubu38 Yazan:
deniz bi başkasıyla evleniyor
mine kanser olup ölüyor
efe ve aslıda evleniyo
benim bildiğim kadarıyla böle oluyoo:S

nereden buldun bunları??

evet bende bole oluyo die biliorum
bende bilmiyordum bilgi için teşekkürler arkadaşım (bu arada ben hande)
ben daha neler biliyorum açtığım bi konu vardı biara ona msj yaziim konulara geelsin herkeste okur..
yha bi sitede bunları sezon sezon açıklamışlar hem ordan biliyorum bide izlemiş tanıdıklarım var onlar anlatmıştıSevinçli
dawson creekle aynı devam ederse böle olcak yane
o dizide olmayan kalmıyordu ben izlemiştim ama biraz küçüktümSevinçli.BİRAZ hatırlıyorum
şimdi o dizide öğretmen vardı ve joey (yani bizim aslı]ile birlikte oluyorlardı.sonra denizin
annesi kardeşi oluyordu,babası bıçaklanıyordu,minenin dedesi ölüyordu ki bizde sadece
benzetme olduGülücük....mine denize,aslı da efeye kalıyordu [hatta orda ki efe karakterinde ki
çocukta zengin olma hayali kuruyordu ve oluyordu]ama en sonunda mine ölüyor ve bi çocuğu oluyor o çocuğu ise dawson ve joey bırakıyordu yani bizde ASLI VE DENİZEGülücük
daha aralarında herkes birbiriyle oluyor dallasana dönüyordu yaniSevinçli
TÜRK DİZİSİNE uygun bir dizi değildi ama ben izliyordumSevinçlibildiğim ve hatırladığım bu kadarGülücük
[yanlış bilgi de vermek istemem ama bildiklerim bunlarGülücük]
O DİZİDE ASLI DENİZ EVLENMESİ DAWSON IN RÜYASI GERÇEK DEĞİL BEN 6 SEZON İZLEDİM DİZİNİN SONUNDA MİNE ÖLÜYOR EFE VE ASLI BİRLEŞİYOR VE DENİZ BÜYÜK BİR YÖNETMEN OLUYOR GERÇEK SON BUDUR
Sayfa: 1 2
Referans URL