Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Cinsel Organını Kesti
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bayrampaşa'da sabaha karşı, 18 yaşındaki tekstil işçisi Hakan K. , makasla cinsel organını kesti.

Kartaltepe Mahallesi'nde ablasına ait evde kalan Hakan K. , saat 04.00 sıralarında acı içinde bağırarak eniştesini uyandırdı.Elinde makas olan ve cinsel organı kanayan Karaağaç, bir taksi ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Yerine dikildi

Cinsel organı dikilen Hakan K. , hayati tehlikeyi atlattı. İfadesinde önce, "Ölmek istediğim için kestim", daha sonra da "Öpmek istedim, öpemeyince canım sıkıldı ve kestim" diyen K'nın bir süre müşahade altında tutulacağı söylendi. Farklı ifadeler veren K.'nın akli dengesinin yerinde olmadığı bildirildi.
töbee estağfurullah Sevinçli adam SaLakmıs he öpeyınce ınsan cinSeL organını Keser mı?? Sevinçli
akLi denGeSinin yeRinDe oLmaDığı beLLiiiii... S11
töbeeSevinçli

saqol yqmrm acKm
Rica Ederim Arkadaşlar Göz Kırp
yaa Üzgün ben bayrampaşada, kartaltepe mahallesinde oturuyorum.... ama valla tanımıyorumSevinçli

_-PLN-_ Yazan:
töbee estağfurullah Sevinçli adam SaLakmıs he öpeyınce ınsan cinSeL organını Keser mı?? Sevinçli

aslan Yazan:

tuba_aşığı Yazan:

aslan Yazan:

qizem muhan Yazan:

_-PLN-_ Yazan:

çohq qarip yHa $"a$rdım...!!!! Saskin Saskin Saskin

Sayfa: 1 2 3
Referans URL