Abi yuh yhaa..Erkek milleti nolcak işte!!Bi öptü kız hemen yumuldu yhaa yuh..Ama ben pek takmıyorum..Bence Efe ile Aslı daha çok yakışıyolar yhaa!!Yorumlarınızı yazmayı unutmayın!
saçmalama ya ne efeyle aslısı!!
resmen yattı denizle mine ya!
farkında mısın sen bunun?!!!!
Evet..Ama bence yinede Efe&Aslı spr bi ikili olur..Ayrıca deniz filmle uğraşırken aslıyı tesselli eden Efe ydi..We galia mine ile deniz evlenicek her ne kadar istenmese de..Hem ben sadece yakışıyolar dedim..Çıksınlar demedim ki!
evet belki çok iyi ikili olabilirler ama onca şeyden sonra olmasın ya
ben eski KAVAK YELLERİMİZİ istiyorum ya
Ya deniz den de mine den de nefret ediyorum resmen ama nefret etmem birşey değiştirmez.Efe&Aslı nedense bence sadece arkadaş olmalılar.
Gönderen pinkangel - Bugün 03:18 PM
Ya deniz den de mine den de nefret ediyorum resmen ama nefret etmem birşey değiştirmez.Efe&Aslı nedense bence sadece arkadaş olmalılar.
Gönderen n.e.h.i.r - Bugün 03:17 PM
evet belki çok iyi ikili olabilirler ama onca şeyden sonra olmasın ya
ben eski KAVAK YELLERİMİZİ istiyorum ya
İÇİMİMİ OKUDUNUZ?
bence deniz ve aslı ayrılırlar ( yok bide ayrılmasınlar yanii ) sonra da aslı ve efe arasında bi yakınlaşma olur zaten dün birbirlerine çok değişik baktılar bence ilerde kesin çıkcaklar

yha ama gerçekten yuuh mine zaten bunu yapmaya doğuştan hazır denızde buyur gel içeriii oda dünden hazırr ehh yuuuhh artıkk nefret ediyorum 2 sindende
Yhaa ben denize sinir oldum..Aslı ööle bişi yapmazdı asla tabikli yapmadıda..Ama mine hazırda bekliyo hemen yaptı yapıcanı..Orda mineyi itip naptıını sanıyosun da diebilirdi..Mine resmen fırsatçılık yaptı!Denizde fırsata ortam yarattı