Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: PopüLer BeBek İsimLeri..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
EN POPÜLER 100 BEBEK İSMİ
Eğer bebeğinize hala ne isim koyacağınıza karar veremediyseniz, en popüler 100 isime bir göz gezdirin. Bu listemiz çok işinize yarayacak…

Bebeğimiz gelmeden ne çok düşünürüz ismini, bazılarımız kaderine bile etki edeceğine inanıp önüne gelene danışır. Bazımız kendisinden pek emindir, bebeğinin ismi zaten yıllardır hazırdır. Geleneksel isimler, Ayşe, Murat, Mustafa, Zeynep; her zaman müşteri bulsa da bir de trendy ismler vardır seçebileceğiniz. İlk önce garip gelseler de trendy isimler, bir kaç yılda öyle bir kabul ettirirler ki kendilerini. Hatta bir bakmışınız çocuğunuz ilk okula başladığında pek çok adaşı var. Cosmotürk'de sizler için bu aralar en moda olan 100 bebek ismini derlemiş, bakın bakalım içinden gelecekteki bebeğinize yakışacak ismi bulabilecek misiniz?

KIZ ÇOCUK İSİMLERİ
Talya, Zeynep, Ela, Duru. Yaren, Ceren, Ece, Melis, Naz, Su, Berra, Ecem, Sena, İrem, Azra, Dilay, İdil, Eylül, İpek, Nazlı, Yağmur, Derin, Ilgın, Havin, Nilsu, Kayra, Begüm, İlkin, Tuana, Beril, İlgi, Simay, Pelin, Beren, Mira, Yazmira, Bade, Selin, Simge, Rana, Şimal, Damla, Melike, Pınar, Başak, Özü, İlayda, Elçin, Minel, Arzum

Adım PeLinn Sevinçli hihihihihih

ERKEK ÇOCUK İSİMLERİ
Emir, Cem, Ege, Çağan, Sarp, Kerem, Deniz, Yağız, Yiğit, Emre, Kağan, Mert, Görkem, Burak, Meriç, Berke, Kutay, Tuna, Baran, Efe, Onur( ismin pEq Lasım değildi amaaa hıh)Kotu, Doruk, Bartu, Emirhan, Alp, Arhan, Bora, Canberk, Dağhan, Rüzgar, Derin, Toprak, Arın, Aşkın, Çınar, Armağan, Derin, Koray, Barlas, Ada, Atakan, Berk, Ali, Polat, Göktürk, Serhan, Ege, Utku, Berkay, Güney
Ela, Duru. Yaren, Ceren, Ece, Melis, Naz, Su, Berra, Ecem
bu isimlere bnde bayılıırmm Gülücük saoll cnm Göz Kırp
nidimeq Sevinçli bnm ismıme nie bayıLmıon PeLinn Sevinçli
derin kuzenimin ismi

_-PLN-_ Yazan:
nidimeq Sevinçli bnm ismıme nie bayıLmıon PeLinn Sevinçli

nasıll bayılmamm TAtluummm buu fana niie üye oldukk sanııoosunn Sevinçli Sevinçli Sevinçli

adım emre.Sevinçli..10 isimden sanırım 4 ü emre ydi....Saskin
paylaşım için saol cnm.....Yuz11
nidimeq muratcıımm Sevinçli
ezel ve derin isimlerine bayılıom ama adım kübraOlmaz paylaşım için saol
paylasım için sapl canım
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL