03-18-2008, 07:59 PM
ya ben daha 3.fragmanı izlemedim ama izleyenlerdenizle minenin öpüştüğünü söylüyor ve bence bu bir felaket ya belki yine zorla öptü yada rüya yada bilmiyorum klıma getirmek bile istemiyorum.......yorumlar

ya gercekten nasıl öğüşürr offfffffff yiğit abi geri döön reytngler dstü ve dizi iice dawson creek'e bnziooo bu gdsleee bızım dızımız calıntı dııldı esınlenmeydı ama bu senaryolar aynı gtcek ykında ve calıntı dıcekleerr dua edelım kaldrmasnlarr hm gt gıde mıneden nfret edıorum zttnnn off denızle mıne öpüşemezz nolur gercek askı fln cekıo olsnlar yeterki öpüşşmesnlerr kafaı yıcem ya 

ayh cnm benim bugün kalbim seninle atıyo sanki
hep içimdekileri sölüyosun ):
valla bu haftada bakıcam diziye baktım iyiye gidiyorsa dvm edicem izlmeye etmiyorsa bırakıcam ne buyhaa saçmalıktan öteye gitmemeye başladı artık...
biz diilmiydik bu diziyi farklı olduu için izleyen bütün dizilerden ayıran ASLI DENİZ aşkına sonsuz güvenen onlarla birlikte sevinen ağlayan ve bunların hepsi YİĞİT GÜRALP döneminde olduu.. ama şimdii bak bırakma derecesine geldikk
bu yapımcılar görmüyomu artık gerçekleri bunlarla olmuyo diye tmm belki yeni senaryocular iyi olabilir ama dizimize ayak uyduramadılar bu kadar basitt..
üfff çatlıcam kaç saat geçtii hala fragman ortadaa yokkkkkkkkkkk 

kesinlikle öle olacak yakında ne yapıolar böle barii böle sıkacaklarına güzelce bi final hazırlasınlar insanları sıkmaktansa bence bu daha ii olacak madem daha ilerisini yapamıolarr bence bu çok iyisi olacak tadında bırakmalı.Ben bitmesini istemiyorum ama böle devam ederse final bile yapmadan bitecek dizi

ayh cnm benim bugün kalbim seninle atıyo sanki
hep içimdekileri sölüyosun ):
valla bu haftada bakıcam diziye baktım iyiye gidiyorsa dvm edicem izlmeye etmiyorsa bırakıcam ne buyhaa saçmalıktan öteye gitmemeye başladı artık...
biz diilmiydik bu diziyi farklı olduu için izleyen bütün dizilerden ayıran ASLI DENİZ aşkına sonsuz güvenen onlarla birlikte sevinen ağlayan ve bunların hepsi YİĞİT GÜRALP döneminde olduu.. ama şimdii bak bırakma derecesine geldikk
bu yapımcılar görmüyomu artık gerçekleri bunlarla olmuyo diye tmm belki yeni senaryocular iyi olabilir ama dizimize ayak uyduramadılar bu kadar basitt..
üfff çatlıcam kaç saat geçtii hala fragman ortadaa yokkkkkkkkkkk 
uff fragman çıkısın artıkk