Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: kavak yelleri 41. bölüm 2. fragman tam olarak neler oluyo merak ediyosan içerde...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bazıları zlememişti ben de yazdım:

1. aslı o yerde yatan hasta adamın yanında "güçlü ve bi seferde" diyo ve şu öpüşüyomuş gibi olan ilk yardım taktiğini kullanıyo Sevinçli

2. bilal o tefecinin adamlarına: "gidin ona söyleyin benim ona ne kadar borcum varsa kuruşu kuruşuna faiziyle birlikte zamanı geldiğinde ödiycem! tmm mı? " diyo

3. deniz aslının yanına geliyo böyle ellerini tutmuş " aslında benim sana bi sürprizim var onu söylemek için gelmiştim" diyo aslı da " yaa" diyo deniz de "izin alabilir misin bu akşam?" diyo

4. kamil aslıya kızıyo: " biz seni buraya niye getirdik? okuyup meslek sahibi olabilesin diye. ama sen napıyosun?!?!?!?!?

5. mine suyla oturuyo. mine : "insanlar babalarıyla tanışmazlar ki. babalarıyla büyürler." diyo

6. bilal öyle dertli dertli oturuyo

7. haşmet kamile " bilal bugün benden para istedi de" diyo

8. aslı yatakta: " sadece bugün diil anne bundan sonra hiç gitmiycem okula" diyo

9. aslı ablasına: "ya dün kollarımda bi adam öldü yardım edemedim hiç bişi yapamadım" diyo efe de uzaktan dinliyo

10. bilalin adamlar geliyo bilal "napıyon lan sen şerefsiz?" diye adama saldırıyo adamlar da dövüyo

11. aslı pencereden bakıyo

işte böyle...
sagol canim
izzlemişş gibi oldumm çok saolSuper-1
izlemiş gibi oldum ama izlesem daha ii olur nerede isledini ö.m atarmısın=?

aefkan Yazan:
izzlemişş gibi oldumm çok saolSuper-1

zaten izlemistim fragmanı ama özetini cıkarmıssınızda izliomusum gibi oldu Sevinçli

Alıntı:
izlemiş gibi oldum aynen saoll...

saol cnmGülücük
saol cnmGöz Kırpnsl bi blm bu yha ii mi kötü mü anlayamadım gerçi hepsi çok gsl amaSevinçli

14pollen Yazan:
zaten izlemistim fragmanı ama özetini cıkarmıssınızda izliomusum gibi oldu Sevinçli

Sayfa: 1 2
Referans URL