kavak yelleri resmi sitesinde izledim fragmanı aslıyla efe böyle çok acaip bi şekilde bakışıolardı.uzun bakıştırlarr sonra gözlerini birbirlerinden kaçırdılarr.izledeyseniz yorum aliim lütfen
evet sanki birbirlerinden hoşlandılar
Bu Bölüm Çok Kötü Olucak Yaa..........
evet ben de katılıyorum ama inş. olmaz böyl bişey

walla sanırım artık aslı denız olayı bıtıo baksanıza denıze aslı umrunda bıle deıl ayrıca gercekten cok acayıp bakısmaydı walla ..ben bunca zaman olmasın asla efe dıodum ama olsun walla denız kızın kıymetını bılemedı .hem efe kaba gıbı gorunse de ozunde denızdem daha kıbar sewecen anlayıslı denız gıbı bencıl deıl
bence efe orda aslının moralini yerine getirmek içinbirşeyler yapmıştır ondandır zaten efe suyu seviyor 41.bölümde denize çok çok kızdım çok bencil oldu bu bölümlerde
bence efe orda aslının moralini yerine getirmek içinbirşeyler yapmıştır ondandır zaten efe suyu seviyor 41.bölümde denize çok çok kızdım çok bencil oldu bu bölümlerde
aynen katılıom hem özeti okumadınız mı efe de aslının moralini düzeltmeye çalışcak fln fln yazıdu..
sanmam 
aynen katılıom hem özeti okumadınız mı efe de aslının moralini düzeltmeye çalışcak fln fln yazıdu..
sanmam 
ewet katlıyorum!!!
bende öLe bişi olcaını zannetmiorum ama fraqmandaki bakışLar qerçekten çok acayipp

sanmam 
ewet katlıyorum!!!
yh eewt ama ...!!