Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Şarkılara İlham Olan Baba Öfkesi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ŞARKILARA İLHAM OLAN BABA ÖFKESİ
Amy Winehouse babasına olan kızgınlığını şarkılarından çıkarıyormuş. Bunu tespit eden kişi ise sanatçının babası.

Mitch Winehouse, uyuşturucu bağımlısı olan İngiliz şarkıcının babası. Geçen gün BBC'yle yaptığı söyleşide baba Winehouse kızının bağımşlı yapısının ve şarkılarındaki öfkenin sorumlusu olarak kendisini gösterdi. 'Amy doğduktan kısa bir sonra 1983'te işyerimde tanıştığım Jane ile ilişkim başladı. 1996 yılında kendisiyle evlenene kadar hem Amy'nin annesi hem de şimdiki karım olan Jane ile beraberdim. Çocuklar (Amy'nin erkek kardeşi de var) bunu biliyordu hatta Jane'e babamın işyerindeki karısı şeklinde isim takmışlardı, evlilik dışı ilişkimin bu kadar sürmemesi gerekirdi, jane ile ilişkim başlar başlamaz Amy'nin annesi Janis'ten boşanmalıydım. O zamanlar bunu göremiyordum, Amy'nin bunu kolay atlatacağını zannediyordum ancak şimdi yaşadıklarını ve şarkı sözlerini gördükçe atlamadığını anlıyor ve büyük pişmanlık duyuyorum.' olarak duygularını belirten Mitch Winehouse kızının uyuşturucu problemi için çok üzüldüğünüde konuşmasına ekledi. Konuyla ilgili olarak ' Bu yüzden ölebilir ama ben bunun olmasına izin vermeyeceğim' dedi.

Referans URL