Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Yedinci sınıf ve yedinci sınıf üstü olanlara duyrulur.(Lütfen bir bakın)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar lütfen bana yardım edin Üzgün:(
arkadaşlar benim fen ve teknoloji dersinden projem var ve öğretmenimiz herkes kendisi bulacak dedi
isteyenler int ten de bulabilirimiş
ben aradım ve bulamadım gene aramaya devam edicem ama bana yardım edersiniz sevinirim son gün nisan başı tam belli değil ama benim biras daha erken götürmem gerekio öğretmen yanlış veya değişitrmemiz gereken yerleri söylicekmiş
nolur bana yardım edin bu hafta bunu bulamam lazım
nolurrrrrr ..... Üzgün:(
lütfen 7. sınıf ve üstleri bana yardım edbilirimi ???? Üzgün:(
cnm konun ne ıle ılgılı ona gore bıze bışey sölersen beLki yardımcı olabılırım

deniz_çisem Yazan:
cnm konun ne ıle ılgılı ona gore bıze bışey sölersen beLki yardımcı olabılırım

....eedGöz Kırp

ya ne olursa olur ayni yeter ki fen konusu olsun
eee Ben Bişey Anlamadım Canım Yaa..Utangac
Tamam Fenden Olucak Ama Konusuz Ödevi de İlk Defa Duydum Göz Kırp
ya konusu ne olursa oolsun bi maket çıkaracağım o ödevden arkadaşım mesela renk çemberi yapmıştı bi kolunu döndürrerek o renk çemberi beyaza dönüşüyodu onun gibi tebi bişi bulamassanız gendede saolun .... Gülücük
bulanlar ö.m atabilir
her konu oluyosa sen biyoloji ile ilgili bişey araştır o kolay oluyo canım mesela hayvanlar alemi falanNeyapsam-1
ordan nasıl maket çıkaracağım ki Üzgün
cnm hayvanlar alemi zor ama fenden yap bir tane mesela elektrik konusuSevinçli aklımda o kalmış fenden Sevinçli mesela elektriğin nasıl meydana geldiğini böyle kartonlardan maketlerden falan bir şey yapabilrsin tabii bu senin tercihine kalmış cnm
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL