Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: KARABASAN
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bir gün uyuyodum sonra uyandım ama kalkamıyodum sonra anneme bağırıyım dedim ama başaramadım bağırıyorum ama sesim çıkmıyodu yerimdende kalkamıyorum bi an ölcem sandım sonra birden bi el elimi tuttu bi baktım annemmiş birden sanki üstüme ağır bişey koymuşlar kalkamıyodum birden gitti sonra kalktım.ve bu karabasandı galiba.
evet...Korku
çok korkmuştum...
yha bnmde başımdan böle bi olay geçmişti yaz akşamıydı yazın ben geç yatarım saat 03.00du bilgisayar da bnm odamdaydı gölge göründü heralde abimdir die diğer tarafa döndüm üstümdeki battaniye açılır gibi oldu birden rüzgar esti sonra üstüme oturup ağzımı kapadı o an anladım çünkü önceden ark anlatıyodu.Bende senin gibi anneme seslenmeye başladım ama sesim bi fısıltı gibi çıkıyordu.Bir yandan anne diyip bi yandanda içimden dua okumuştum en snunda anneme sesimi duyrdum ama bunları yaşarken uyanıktım belkide gözlerimi açsaydım onunla karşılaşacaktım annem yanıma geldiğinde saat 03.30 da yaklaşık yarım saat geçmişti ama baana bu süre çok kısa geldiii...
inanmıom yhaaa
yaa sana mi oyle oldu?? ben interneten bu yaziyi okumustum da ...
hangsini okumuştum bnmkinii mi yoksa selininkini mi
ayyy koRkTuM KIZlaR ya Üzgün
Daha 2 gün önce çok korkunç bişi oldu banada bööle bişidi..Rüyamıydı gerçekmiydi bilmiorm..Rüyada annem ölmüştü(zaten beyninde ur olma ihtimali olduu için hala etkisindeyim)..Ama annem arkamda kirli çamaşırlarımızı sepete atıyodu..Ben annem ölmeseydi keşke o da burda olsaydı diye ağlıyodum..Sonra arkamı döndüm ve sanki annem ölmemiş gibi ağladığımı gizledim ondan..Anneme(daha doğrusu annem sandığım şeye) gülümsüyodum..Sonra bi hamamda buldum kendimi..Hamamda 4 tane deli wardı ve ne söylersem söyleyim sadece alaycı ve korkunç bi şekilde bakıp glüyolardı..Ordan çıktım tekrar evdeydim..Annem mutfaktaydı bulaşık yıkıyodu..Ben küçük odada aynaya bakıyodum..Sonra birden araba tekerleğine benzer sesler duymaya başladım..Bağırmaya çalışıyodum ama bağıramıyodum..Bazen sesim çıkıyodu ama sadece kendim duyabiliyodum..Bu böyle sürdü birkaç dakika..Sonra metal bi cisim gördüm beni yansıtıyodu..Benim suratımdı ama ifade bana ait değildi..Ben bağırdım ama kimse duymuyodu..Kalkacak halim yoktu..Sonra nasıl olduğunu bilmiorm ama içeri gittim..Yine sesim çıkmıyodu ama şoktaydım bunun içindi..İçerden sesler gelmeye başladı bahsettiğim tekerlek sesine benzer uğuldamalar..Sonra annemde duydu aynı sesi we uyandım sonunda..Uyandığımda ses 1-2 kez tekrar etti ve yanıma baktığımda annemden geldiğini farkettim..Su gibi ter akıyodu ensemden..Çok korktum..Anneme sıkı sıkı sarıldım..uyudum..Karabasandı gaibaÜzgün

yuşi_merve Yazan:
hangsini okumuştum bnmkinii mi yoksa selininkini mi

Selininkini internetten okumustum

Sayfa: 1 2
Referans URL