Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: UÇAN HALIYA BİNEN ERGEN “FRİKİK” VERMEMEK İÇİN NASIL ÖNLEMLER ALDI?...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Piyasaya yeni çıkan “Aşk Hiç Bitmez” ile ilk kez Beyaz Show'a katılan Gülben Ergen, şarkıları, enerjisi ve görünüşüyle izleyicilerden tam puan aldı...

Programın ikinci yarısında, sözlerinde kendisinin de katkısının bulunduğu 'Güçlü Kadın' adlı şarkısını 'uçan halı' da söyleyerek stüdyoya gelen sanatçı, herkesi şaşırttı.

Giydiği mini elbise ile uçan halıdaki yerini alan Ergen, frikik vermeden zemine inmeyi başardı.

İŞTE GÜLBEN ERGEN’İN UÇAN HALIDAKİ ŞOVU...

Sağol Gizem!!!
Sagol cnm yaa uff ben izleyemedim Gûlbenim varmis bide yaaaaaa offff Üzgün Üzgün
Bişii Dill..Ben izledim şarkıları çok güzel...Cdsi ÇıkmışGöz Kırp
saol...(:
BeNim caNim abLam yiNe muHteSem!
Yuz11saol!Sevinçli
Kanal D'de canlı olarak yayınlanan "Beyaz Show"a konuk olan Gülben Ergen, stüdyoya uçan halının üzerinde girdi.

"Aşk Hiç Bitmez" adlı albümünü önceki gün piyasaya çıkaran Gülben Ergen, önceki akşam da Kanal D'de yayınlanan "Beyaz Show"a konuk oldu. Doğum yaptıktan sonra verdiği kilolarla dikkat çeken Gülben Ergen, program ekibinin yaptığı "uçan halı" sürpriziyle çok şaşırdı. Beyazıt Öztürk kendisini anons ederken özel olarak hazırlanan uçan halıya binmesi istenen Ergen, önce biraz tereddüt etti. Ancak ardından uçan halının üzerinde stüdyoya girerek bu kez stüdyodaki izleyicileri şaşırttı. Ergen, uçan halının üzerinde sözlerine katkıda bulunduğu "Güçlü Kadın" adlı şarkıyı seslendirdi. Enerjisiyle dikkat çeken Gülben Ergen, program boyunca 9 yeni şarkısını söyledi.
$arKıLarı çoqqhkk sÜper yHa...saoL....!ManyaK
heR zamanki gibi cok şekeRdi ve kibAR Ask

sarkılarıda güzell sağolAsınn Gülücük
Sayfa: 1 2
Referans URL