MERHABALAR ARKADAŞLAR,
OYUNCULARIMIZDAN GÖNÜL KARAKTERİNİ CANLANDIRAN DİDEM İNSELEL 19 OCAK 2008 SAAT 15:00'DA BURDA BİZLERLEYDİ. Didem İnselel KULLANICI ADIYLA BİZLERLE SOHBET ETTİ...
[/quote]-alıntı
didem inselin cvpları:
Merhabalar Arkadaşlar, öncelikle hepinize burda benimle olduğunuz için teşekkür ederim.
bu yoğun ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Sanırım burası çok kalabalık olacak. Sorularnıza cevapverebilmem için net sorular sorarsanız çok sevinirim.
Eğitimimden başlamak gerekirse ben aslında akademi istanbul Radyo TV mezunuyum. Uzuzn yıllar reklam filmlerinde oynadım ve kamera arkasında çeşitli görevlerde yer aldım. 3 sene öncede Şahika Tekand stüdyosunda tiyatro eğitimi almaya başladım. Hala derslere devam ediyorum.
dizide ayrım yapmadan bütün arkadaşlarımı çok seviyorum ve çok iyi anlaşıyorum. Gerçekten içlerinden birini ayırmam mümkün değil ama tecrübesi ve oyunculuğuyla örnek aldığım birisini söylemem gerekirse Ayten Uncuoğlu'nu demek isterim....
Hafizecim, Gönül karakteri için Timur Savcı bana böyle bir teklif sunduğu zaman hiç düşünmeden kabul ettim. Çünkü hem Tim's daha önceden tanıdığım , çalıştığım ve gerçekten emin olduğum bir şirketti. Hem de Gönül karakteri uzun zamandır beklediğim tipte bir roldü.
sevdiğim birçok oyuncu var. Şu an aklıma gelenler Adrian Broody, Charlize Theron, Nicole Kidman, Şener Şen, Bennu Yıldırımlar, fikret Kuşkan, Şerif Sezer, Haluk Bilginer
Öncelikle evli değilim. Gönülle benzeyen taraflarım var elbette. Arabuluculuğu, uyumlu olması gibi... Ama benim gönül'den farklı en önemli özelliğim inandığımın arkasında daha sağlam durabiliyor olmamdır.
size birtanedaha dizi teklifi gelse kabul edermisiniz
Ben kendi adıma bir dizide rol alırken aklımı dağıtacak başka işlerde, özellikle de başka bir dizide rol almanın doğru olmadığını düşünüyorum. ama sinema filmi teklifi geldi ama bu sırada urla'da olduğum için gerçekleştiremedim.
Çekimler yüzünden zaman zaman kndi dizimi bile izleyemediğim oluyor ama fırsat bulursam Yaprak Dökümü, Bıçak sırtı ve Avrupa Yakası beğendiğim diziler... Yabancılardan da Desperate Housewives....
didem abalcım peki dışarda sizi görenler size tepki gösteriyorlar mı gösteriyorlarsa mesela ne söylüyorlar
gönül sevilen birb karakter olduğu için sokaktaki tepkilerde daha çok olumlu oluyor. Özellikle lise öğrencileri beğenilerini dile getiriyorlar. Bu da beni çok mutlu ediyor.
Gerçek hayatta ben iki kız kardeşim Annem, ve köpeğim Cindy ile yaşıyorum. Ortanca kardeşim iç mimar, en küçükte iç mimarlık öğrencisi. Ben aileme çok bağlıyım, ev hayatını çok seviyorum, evde olduğum zaman puzzle yapıyorum. film seyrediyorum.3 kız kardeş olduğumuz için hareketli bir evimiz var. Misafirimiz hiç eksik olmaz.
kavak yelleri setinde yaşadığınız komik bir olayı anlatabilir misiniz?
Urla çekimlerimizde hatırlarsanız benim eski bir arabam vardı. Ve onun bozulma sahnesi çekilirken ben düz vites araba kullanmayı bilmediğim için set amirimiz Halim Abi'nin canına kasdetmem gerçekten komik bir andı )
Gerçek hayatta tarzın gönül hoca gibi midir
yoksa farklımı bir giyim tarzın vAR(BUSE)
Gerçek hayatta giyim tarzım çokta gönül Hoca gibi değil aslında. evet genelde spor giyiniyorum ama etnik, uzun elbiseler , bol pantolonlar, şalvarlar da tercihim
elifcim çok teşekkür ederim.
ama bu dizide bana bir rol seçme şansı sunulsaydı da ben yine Gönül'ü seçerdim.
1.)hayatta gerçekleştirmek istediğiniz bi hayaliniz varmı?
2.)beğenerek dinlediğiniz bir müzik tarzı ve şarkıcı varmı?
Ben çok uzun vadeli ve büyük hayaller kurmuyorum. Herşeyi akışına bırakmanın doğru olduğunu düşünüyoum ama tabi hayattan isteklerim , beklentilerim var. en önemli şey sevdiklerimin sağlığı. Sonrada kendi adıma oyuncu olarak bana gerçekten bişiler kattığına inandığım projelerin içinde yer almak. kendimden farklı rollere bürünmek. İyi sinema filmlerinde oynamak ve doğru insanlarla çalışmak... birde son olarak Hindistan'da bir müddet yaşamak...
Beğendiğim müzik tarzı, zaman zaman değişiyor ama bu ara Balkan Müziği seviyorum. Shantel dinliyorum. Ve nostaljik müzik seviyorum...
dizi muziklerini nasil buluyorsunuz??
Pinhani'yi çok seviyorum ve müziklerinin bizim diziyle de çok örtüştüğünü düşünüyorum.
oncelikle hg didem ablacim grckten uzun zmndr bu ani bkliodum iiki bbize bu frsati sundun cok tesekkr ederiz seni cok seviyorum cnm ablacimm sorularima gcym..
kavak yellerinn su anki basarisndan memnun musun bu oyuncu kadrisu olmasydi yinede ayni basariyi gsterr mydi snce..?
hayatnda en cok deger verdigin 3 sey ?
kavak yelleri oyunculuk kariyerine ne gbi seyler katti
hangi dizileri syrediorsunn ?
simdideen tesekkur ederm didem ablacimm ..
bir oynucu olarak bu kadar sevilen, seyredilen bir işin içinde olmaktan gerçekten çok mutluyum. Çabaların boşa gitmemesi çok hoş. Çünkü sizde biliyorsunuzdur ki birçok dizi başarılı olmasına rağmen ratinglerde istenilen yeri elde edemiyor ve yayından kalkıyor. Oyuncu kadrosu elbette çokönemli. ama bunun bir ekip işi olduğunu unutmamak lazım.bütün doğrular biraraya geldiği için başarılı olduk biz.
Hayatta değer verdiğim 3 şey ailem, dostlarım ve mesleğim
didem abla metin gonul ilişkisi ahkkında ne dusunuyorsunuz?
Metin ile Gönül ilişkisi gerçekten sevimli oldu. Aileler işin içine girmese daha da mutlu olacaklarına inanıyorum. ama bizim dizimiz gerçek hayata çok benzediği için yaşanalarda öyle. Yani tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi hiçbir şey sorunsuz yürümüyor. metin ile Gönül'de bu sorunlardan kurtulmaya çalışıyorlar...
didem abla
1) siz kavak yellerinin senaristi olsaydınız dizi böyle devam eder miydi?
2) sizce kavak yelleri hakkettiği reytingleri alıyor mu??
bu dizinin başarısında en önemli payı olanlardan biri de hiç şüphesiz Senaristimiz Sevgili Yiğit GÜRALP. Onun yaptığı iş gerçekten çok zor. senarist ben olsaydım emin olun bu dizi 3. bölümde yayından kalkardı
Didem abla bnm sorum şu her türlü film sahnelerinde kendinizi oynayabilr buluyormusunuz ?
ben bir oyuncunun gerekli olduğuna inandığı tüm sahneleri oynaması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü bazen bir hikayeden bir sahneyi çıkardığınızda tüm anlamı yok olur.
Hangi takimi tutuyorsunuz ??
Galatasaray....
Çok teşekkürler yorumların için Zeynepcim... Sizler gibi değer bilen izleyicilerin payınıda unutmamak lazım
simdiye kadar kac dizide rol aldiniz?
bu benim 4. dizim. İlk önce Camdan Papuçlar 'da oynadım. Daha sonra Sahte Prenses ve 29-30 'da oynadım.
didem abla bugune oynadınız ve en zevk aldınız dizi hangisi
lutfen buna cevap verin
Diğer dizilerime de haksızlık etmek istemem ama Gönül'ün benim için önemi çok büyük. Gerçekten oyunculuğumla varolduğuma inandığım bir işin içindeyim.
didem abla oyunculuğa başlama nedeniniz nedir? yani nasıl karar verdiniz ama çok ii yapmışsınızz
Ben kamera arkasında çalışırken Reklam filmlerinde de oynuyordum. ama nedense bunu oyunculuk olarak görmüyordum. Takii bu sektörde tanıdığım ve inandığım önemli isimler bana teklif getirinceye kadar. İlk tecrübem Camdan Papuçlar'dan sonra bu işi çok sevdim ve bunun eğitimini almaya karar verdim
DİDEM ABLA DİDEM ABLA BİR SORUM VAR SANA Gönül hocam şimdi mesleğinizin zorluklarından 1-2 şey sayarmısınız. burdan oyunculuk toz pembe gibi bi meslek gibi görünüyor ama tabi zor taraflarıda var. mesela??
Oyunculuğun dışardan çok eğlenceli göründüğünü biliyorum ki gerçekten de öyle. İlla bir zorluk söylemek gerekirse düzensiz çalışma saatleri diyebiliriz. bu sektördeki tüm işler için geçerli. ama ben kendi adıma kamera arkasında çalışan tüm ekibin çok daha yorulduğunu düşünüyorum. Çünkü biz oyuncuların aralarda en azından dinlenmeye zamanımız oluyor.
1-ASLI İLE ARANIZ NASIL
2-ERKEK ARKADAŞINIZ WARMI
3-DİZİ SETİNDE EN ÇOK KİMLERLE ANLAŞIYOSUNUZZ
Aysuncum, Sadece Aslı'yla değil tüm ekiple çok iyi anlaşıyorum. Oları çok seviyorum. Özellikle Urla'da 24 saatimizi birarada geçirdiğimiz için gerçekten bir aile gibi olduk. Ben kendi adıma onları görmediğimde özlüyorum.
didem abla beğenerek okuduğun bir yazarın kitabını ve yazar söleyebilirmisin...çok kitap okurumda..tavsiyen nedir?
ahmet altan'ın tüm kitaplarını bikaç kez okudum. Çok beğeniyor ve tavsiye ediyorum
en sevdiğiniz film,yönetmen,müziktarzı,şarkıcı,yemek nelerdir acaba?
en sevdiğim Filmler , Piyanist , La vita bella, duvara karşı ve cahil periler
en beğendiğim yönetmenler Zeki Demirkubuz, Fatih Akın, Nuri Bilge Ceylan vetabiki dizimizin yönetmenleri, Kerem Çakıroğlu ve Jale İncekol
funda Arar'ı çok seviyorum. Mantı ise vazgeçemediğim yemektir.
didem abla arkadaslarim'in size selamlari var : hacer,gulsum,fulya...
sizi begenerek izliyoruz rolunuzu çook iyi oynuyorsunuz sizi çook seviyoruz
size bir sorum daha olacak
Kaç dil biliyorsunuz??
Sende Selam söyle kızlara...
Ben ingilizce biliyorum. Çok az da İtalyanca...
didem abla busoruma cvp verir sen sevinirim
1)dizinin 1. bölümünü izlerken nasıl bi duygu yaşadın
2)heycan varmıydı
3)reytinglere sevindinizmi?
dizinin birinci bölümünü izlerken gerçekten çok heyecanlandım. Ortaya çok güzel bi iş çıkmış olması hepimizi çok mutlu etti. Ratingler de bu başarıyı doğrulamış oldu. Ve galiba hepimiz bu işin uzun soluklu ve başarılı olacağına o gün daha çok inandık.
yengeç burcuyum. Özellikleri de uyuyor bana.
Arkadaşlar bugün burda olduğunuz için, iltifatlarınız için ve de en önemlisi bizi, Kavak Yelleri'ni severek izlediğiniz için gerçekten çok teşekkürler...
Umarım sorularınızın cevabını alabilmişinizdir. Ben mümkün olduğu kadar benimle ilgili yapmış olduğunuz yorumları okuyorum, sorularınıza cevap vermeye çalışıyorum ve buna devam edeceğim. Merak ettiğiniz şeyler olursa bana bu başlıktan yazabilirsiniz. İlk fırsatta cevap vereceğime emin olun.
Oyuncu arkadaşlarıma selamlarınızı ileteceğim.Ben zaten onları sık sık öpüyorum , söz sizler içinde öpeceğim....
Hepiniz kendinize iyi bakın... Sevgiler...
SAO CNM KESKE HABERIM OLSAYDI
haberim yoktu yaaaaa:S