03-05-2008, 08:05 PM
Kaç gündür beklediğimi ben bile unuttum. İşimi gücümü bir kenara bıraktım sanki. Beynim, senden gelecek bir cevaba odaklanmış. Ne zaman yemek yiyorum, ne zaman uyuyorum farkında değilim. İnsan böyle mi oluyor sevince? Hani derler ya “ne yaptığımı bilmiyorum” diye; ben de öyle oldum işte. Bazen düşünüyorum da, taş olsa erirdi bunca zamanda. Cefa etmek hoşuna mı gidiyor diye sormaktan alamıyorum kendimi. Onca hafta, onca gün, onca saat geçmiş; senden hala bir haber yok. Kimi zaman çok kötü oluyorum. Tuhaf tuhaf davranışlar sergiliyorum. Mesela çayıma şeker diye tuz atıyor, soğuk havada yazlıklarla sokağa çıkıyorum. Çıktığım odanın ışığını açık unutuyor, bilgisayarımı kapatmadan yatıyorum. Sonra “kim açmış, kim böyle bırakmış” diye kendi kendime şaşırıyorum. Beklemekten Mecnun’ a dönmüşüm. Yokluğunda, ne yaptığımı bilmiyorum.
Sabrımı mı deniyorsun Hevâlim? Sevgimi mi ölçüyorsun? Suskunluğuna ne kadar dayanabileceğimi mi anlamaya çalışıyorsun? İnsaf etsen olmaz mı artık? Bendeki de can. Tıpkı senin gibi, ben de bir ananın kuzusuyum. Bozulsa artık dilindeki şu kilit. Ağzından ömürlerimizi bahara götüren sözler dökülse. Olmaz mı?
Seni sevmemi engelleme Hevâlim. Soğutmaya çalışma yüreğimi. Ki zaten öyle bir bağlanmışım ki, ne yapsan da geçemiyor senden gönlüm. Sen, hiç beklemediğim bir anda çaldın kapımı. Hiç ummadığım anda pat diye düştün içime. İyi ki de gelmişsin. Her şey daha farklı oldu bende senden sonra.
Bazen feryat etsem de inceden; aslında her şeyinle seviyorum seni. Sessizliğini de seviyorum, suskunluğunu da. Ben seni, her şeyinle ve her şeye rağmen seviyorum. Seni, sen olduğun için seviyorum.
alıntıdır
Sabrımı mı deniyorsun Hevâlim? Sevgimi mi ölçüyorsun? Suskunluğuna ne kadar dayanabileceğimi mi anlamaya çalışıyorsun? İnsaf etsen olmaz mı artık? Bendeki de can. Tıpkı senin gibi, ben de bir ananın kuzusuyum. Bozulsa artık dilindeki şu kilit. Ağzından ömürlerimizi bahara götüren sözler dökülse. Olmaz mı?
Seni sevmemi engelleme Hevâlim. Soğutmaya çalışma yüreğimi. Ki zaten öyle bir bağlanmışım ki, ne yapsan da geçemiyor senden gönlüm. Sen, hiç beklemediğim bir anda çaldın kapımı. Hiç ummadığım anda pat diye düştün içime. İyi ki de gelmişsin. Her şey daha farklı oldu bende senden sonra.
Bazen feryat etsem de inceden; aslında her şeyinle seviyorum seni. Sessizliğini de seviyorum, suskunluğunu da. Ben seni, her şeyinle ve her şeye rağmen seviyorum. Seni, sen olduğun için seviyorum.
alıntıdır