Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: HİGH SCHOOL MUSİCAL 3 DÜETLERİ (DAHA YENİ GELDİ' %100 ŞOK ETKİSİ GARANTİLİ)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
HİGH SCHOOL MUSCİAL 3 DÜETLERİ

DÜETLER ŞOK ETKİSİ YARATIYOR KİMLERİN SÖYLEDİĞİNE Bİ BAKIN.......

(high school musical 3 şarkıları ve düetlerinin sahipleri Korku )

ARKADAŞALR AYRICA RESİMDE KOYDUM

ALLAH RIZASI İÇİN YORUM YAPIN ÇÜNKÜ DÜETLERİ OKUDUKTAN SAONRA KALPTEN GİTMEMNİZE İMKAN YOK EĞER GERÇEK Bİ HSM FANIYSANIZ'
BEN BİRAZDAN DÜŞÜP BAYILACAĞIM SANIRIM Korku

DÜETLERE BAKTIKTAN SONRA HALA EE NE VAR BUNDA DİEN VARSA UFAK Bİ HATIRLATMA

1) LAUGHTER (TÜM OYUNCULAR TMM SORUN YOK)

2) MİX' İN MY TURN (TROY TEK BAŞINA SÖYLÜYOR-SİZCE BU GARİP DĞEİŞMİ EN SON TEK BAŞINA SÖYLEDİĞNDE GABRİELLDAN AYRILMIŞTI)

3) DANCE İN THE RHYTM İF U WANNE BE (SHARPEY &SHARPETTES ... BUNU HALA ÇÖZEBİLİŞ DĞEİLİM S11 )

4) OUR PROM TİME (CAST -TÜM OYUNCULAR... BUNDA DA BİŞEY YOK)

5) LET'S SEE İT (JACK BOLTON!!!!! VE BAYAN DARBUS NASI OLUR YAA BUNLAR KEDİ KÖPREK GİBİ KAVGA ETMİYORLARMIYDI... BAYAN DARBUS BASKETBOL TAKIMINDAN JACK BOLTON DA [TROY'UN BABASI] TİYATRODAN NEFRET EDİODU.... )

6) I'M OVER YOU ( SHARPEY AND GABRİELLA ARKADŞALR BUNLAR BAŞ DÜŞMADI BEN Mİ YANLIŞ HATIRLIYORUM BİRİ BENİ HSTANEYE GÖTÜRSÜN Sevinçli )

7)MİSS İS COMİNG TO HERE (RAYN VE GABRİELLA RAYN GABRİELLADAN HOŞLANMIYORMUYDU (EN AZINDAN BİŞİLER HİSSETTİ TROY DA TEK BAŞINA ŞARKI SÖLEDİĞNE GÖRE... BUNLAR AYRILMIŞ OLMASIN) Korku BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM ? )

8)THE DREES (TÜM OYUNCULAR BUNDA DA BİŞEY YOK)

9)HOLLYWOOD İN SCHOOL (SHARPEY &KELSİ & TAYLOR NOLUYOR YAA !! KELSİ SHAPYDEN NEFRET EDERDİ TAYLOR DA ÖLE BUNLAR NEDEN DÜET YAPIO !! Omg )

10) I WAS THİNKİN ABOUT EVERY TİME ( TROY & GABRİELLA HAYDA!! BU DA BÜTÜN TEORİLERİ ÇÜRÜTÜOYR YADA BUDA EVERYDAY GİBİ BARIŞMA ŞARKISI OLABİLİR Hmm )

11)IT WİLL NEVER END ( TÜM OYUNCULAR BUNDA DA SORUN YOK )

BEN ŞİMDİ KALPTEN GİDİYORUM BİRİ BANA AMBULANS ÇAĞIRSIN LTF... Sevinçli

VİDEOYA BURDAN ULAŞABİLRİSİNİZ LTF YAZININ ÜSTÜNE TIKLAYIN

YORUM YAPALIM LTF... YORUMSUZ KONUYA BAKIPTA ÇIKMAYALIM Bİ TEŞEKKÜRÜN KİMSEYE ZARARI OLMAZ EMEĞE SAYGI AÇSINDAN
anaaa bu ne ya? ama hsm2 nin sonunda ztn sharpay ii biri olmaya başlamıştı bence yine de normal

esenovski Yazan:
anaaa bu ne ya? ama hsm2 nin sonunda ztn sharpay ii biri olmaya başlamıştı bence yine de normal

ona bakarsan high school musical 1 de de çok iyi biri olmuştu sonunda ama 2 de hiçte öyle değildi
bnce yine bi şeytanlıklar peşinde hadi hayırlısı Neyapsam-1

yorum yaptığın için tşkler Göz Kırp

astronot21 Yazan:

esenovski Yazan:

ona bakarsan high school musical 1 de de çok iyi biri olmuştu sonunda ama 2 de hiçte öyle değildi
bnce yine bi şeytanlıklar peşinde hadi hayırlısı Neyapsam-1

yorum yaptığın için tşkler Göz Kırp

payllaşım için tşkler...Sevinçli
paylaşımın için tşklr cnm
Taşındı..
High School Musical'i emin ol çok seviyorum pelin'de sonra tabi ki.3ÜN ÇIKMASINI MERAKLA BEKLİYORUZ ZATEN AMA İLGİNÇ BİR BÖLÜM OLCAK GALİBA yine kasıp kavurcaklar ortalığı canlarım benim high school musicalin aynı bölümlerini durmadan izlemekten ezberledim artık ii oldu bu 3
ilginççç ....
çok saol...
Sayfa: 1 2
Referans URL