Bir sen var oldun
Bir sen doğru oldun
Bir tek sen varsın
Bir sen çok oldun
Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun
Vücudun kireç söyle böyle mi mahvoldun
Bir sen var oldun
Bir sen doğru oldun
Bir tek sen varsın
Bir sen çok oldun
sadece altı tanecik cümleyle şarkı yazılmaz ki. Ve o şarkı tutmaz. Zaten bence Hayko Cepkin'in çok da fanı yok. Ben geçenlerde fan sitelerine bakıyım dedim.En fazla on-onbeş tane fan site vardı. Ben pek sevmiyorum. Altı cümleyi yüz kere tekrarlıyo e artık insanın beyni yıkanıyo yani. Birazcık daha dikkatli olmalı ben ce Hayko Cepkin. Ama tabiiki sanatçıya karşı saygılı olmak gerek ama napıyım işte ben hiç sevmiyorum. Paylaştığın için de tabiki konuyu açana teşekkğr etmek gerek. Cnm senin hiçbir suçunn yok. Bütün pop şarkıları burda olsun istemişsin. Paylaşığın için saol Jnms
ben hayko cepkini ve şarkılarıı çok seviyorum...pylşm içn tşkler....
ben hayko cepkini ve şarkılarıı çok seviyorum...pylşm içn tşkler....
Aynen...
saoL 
sadece altı tanecik cümleyle şarkı yazılmaz ki. Ve o şarkı tutmaz. Zaten bence Hayko Cepkin'in çok da fanı yok. Ben geçenlerde fan sitelerine bakıyım dedim.En fazla on-onbeş tane fan site vardı. Ben pek sevmiyorum. Altı cümleyi yüz kere tekrarlıyo e artık insanın beyni yıkanıyo yani. Birazcık daha dikkatli olmalı ben ce Hayko Cepkin. Ama tabiiki sanatçıya karşı saygılı olmak gerek ama napıyım işte ben hiç sevmiyorum. Paylaştığın için de tabiki konuyu açana teşekkğr etmek gerek. Cnm senin hiçbir suçunn yok. Bütün pop şarkıları burda olsun istemişsin. Paylaşığın için saol Jnms
Sadece bir şarkısınımı değerlendirdin acaba yoksa bütün şarkılarını biliyormusun?Ayrıca pop mu buda tuhaf ?
Sağol paylaşım için uzun uzun yazılmış anlamlı sandığınız şarkılardan bana göre daha anlamlı.