Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Ayşe Sordu Okan Cevapladı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

AYŞE ARMAN OKAN BAYÜLGEN’E SORDU “İYİ SEVİŞEN BİR ERKEK OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ” OKAN NE YANIT VERSE BEĞENİRSİNİZ? VE AYŞE ARMAN SORDU “ ÖPÜŞMEK SİZİN İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ?” OKAN BAYÜLGEN NE YANIT VERSE BEĞENİRSİNİZ? VE YİNE AYŞE ARMAN SORDU “ BİR ERKEK İÇİN 40’LI YAŞLAR NE ANLAM İÇERİR?” OKAN BAYÜLGEN YANITLADI “YATAK PERFORMANSINIZIN EN YÜKSEK OLDUĞU YAŞTIR!” DAHA NELER VAR BU RÖPORTAJDA NELER?
24/2/2008 13:14

Ayşe Arman bugün Hürriyet Pazar’da yine sıra dışı bir röportaja imza attı. Karşısındaki isim Okan Bayülgen’di.

İşte o ilginç röportajdan ilginç satırlar…

: İyi sevişen bir erkek olduğunuzu düşünüyor musunuz?

- İyi sevişen adam yoktur, aşkla sevişen adam vardır. Öteki, ancak bir mesleğin mensubu olabilir. İşin içinde de aşk varsa, insan zaten iyi sevişir.

Peki iyi sevişmediğiniz biriyle, aşk yaşayabilir misiniz?

- Seks bir yapıştırıcı. Olağanüstü güzel bir yapıştırıcı. Doğanın bize bir hediyesi. Ama bazen bu yapıştırıcının, insanları birbirine yapıştırmadığı da oluyor. Türlü nedenlerle kimyamın tutmadığı ama aklına fikrine aşık olduğum kadınlarla, hemen arkadaşlık yoluna dönmeye çalıştım. Tabii hayat kolay değil: Seviştiğin biriyle arkadaş olmak isteyebilirsin, hep arkadaşın olan biriyle de günün birinde durup dururken sevişmek isteyebilirsin ve sevişirsin.

O zaman ne olur?

- Hiçbir şey olmaz, sevişmiş olursun. Dünyanın sonu değil. Bence hepimizin beslenmemizi, korkmamızı, kaçmamızı, saldırmamızı ve sevişmemizi terbiye etmemiz gerekiyor. Mükemmelliğe giden yol, bunların terbiyesinden geçiyor.

Öpüşmek sizin için ne kadar önemli?

- Oooooo çok. O, bir tanışma. Bedenin zarif dansı. Gövdenin kendini takdim etmesi. O dansı iyi yapmak lazım. Aslında o ilk öpüştür, karşımızdakiyle iyi sevişip sevişemeyeceğiz hakkında ipucu veren, ten uyumu olup olmadığını kulağımıza fısıldayan. İyi öpüşemediğin biriyle muhtemelen iyi sevişemezsin de.

43 yaşındasınız. Bir erkek için 40’lı yaşlar ne ifade eder?

- Yatak performansının en yüksek olduğu yaştır! Hedefi daha güzel tutturursun. Çünkü hedefin ne olduğunu artık anlamışsındır. Daha önce vaziyet şu: Uzun bir yolda hızla araba kullanıyorsun ama nereye gittiğini bilmiyorsun. 40’lı yaşlarda az çok biliyorsun, o yüzden seksüel olarak en verimli dönem. Ama ben yine de, yazan, çizen, üreten erkekler için asıl verimli dönemin 60’lı yaşlar olduğunu düşünüyorum.

Seksüel açıdan da mı?

- Evet. Her açıdan...

Evlilik, aile kurmak, baba olmak... Bu tür şeyler için zamanınızın geldiğini düşünüyor musunuz?

paylaşım için saolll
HabeR için sağol
Referans URL