şuann yaşıyorum...garibimm kaç aydır peşimde koşuooyo!! amaaa yokk ben dersimi aldımm..erkeklereee soooonn

:P

:P koşşsun bakalımmmmm

((şeyyy bir diğre adım sarı şeytann okulda da ordan gelioo

:Pehüühehüü

pehhhh kızlarda cok sanssız. hep yanlıs ınsanları buluyorlar. hep haketmeyenlerle sırf seklı ıtıbarı ıcın cıkıyorlar. bılırım bende bu yuzden benle cıkmak ısteyen cok kısıs oldu.. ama onlar haketmedı
eft ölee ama benn 3 ay önce çok ii anladım bazı şlerii

erkek milletini çözmek çok kolayy

..!!
ewet gec olmus ama guzel olmustur umarım. kız mılletı de oyle kolay anlasılır. zor anlasılan zaten en ıyısıdır. ama genelde aynılar yakısıklı karızmatık ve de tanınan bırı olman yetıyo hemen gelıyolar
hıııııı tabee gelelliii di mii....huy falann hiç anlamzzklar di mi....ölee aslındaa benn biraz detaycı olunca ilşlklerim uzunn sürmüoo.oysaki en mantıklısı..sağlam bişeler olması içinn..
yanı saglam olmayan ılıskıyle ısım yok benım yanı senınde yoktur artık cozdugune gore erkeklerı. oluyosa adam gıbı olsun olmuyosa hıııııc olmasın lazım degıl. zaten aska da ınanmam
sinemis yaşın kaç senin şuan?Hangi ara erkekleri çözdün çok merak ettim inan ki...
pehhhh kızlarda cok sanssız. hep yanlıs ınsanları buluyorlar. hep haketmeyenlerle sırf seklı ıtıbarı ıcın cıkıyorlar. bılırım bende bu yuzden benle cıkmak ısteyen cok kısıs oldu.. ama onlar haketmedı
bence herkes haksız =)) ya bu kişiden kişiye değişir bazen erkekler pişman olur bazen kızlar buna boyle kısıtlama yapılmıs burda erkekler diye...Bazı yerlerde kızlar pişman oluyor...=)) acıkcası değişebilir herkes aynı ne o cok pişman ne digerleri =))
hıı sölimm 17 immm...aslında çoğu şei anlamk yaşa bakmıoo....!öle dill miii...biraz mantıklı baktığında herşey ortada bence...
inan bu sorunun çevabını çok merak ediom heralde ayran gönüllü olduklarındandır

:hayir: