02-20-2008, 08:14 PM
02-20-2008, 09:28 PM
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.
Bu çıktı Gördüm Biryerde ama saol cnm...
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

02-20-2008, 10:01 PM
Yaşlanarak
Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin.
allahımm nolurr 100 yaşında canımı al
=aslında hiç ölmek istemiom amaa
Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin.
allahımm nolurr 100 yaşında canımı al
=aslında hiç ölmek istemiom amaa
02-20-2008, 10:19 PM
ben bnu daa önce yapmıştmm....uçak kazasıydı 

02-21-2008, 06:16 PM
yorumlar için tşk ama bunlar heralde gerçek olmucak banada kalp kırizi dedi ama gerçek deyil
02-21-2008, 06:47 PM
Trafik kazası
Motorlu araçlar senin için büyük risk teşkil ediyor. Hızlı araç kullanma, trafik kurallarıan dikkat et. Toplu taşıma araçlarını kullan. Hatta mümkünse küçük bir kasabada sessiz sakin bir şekilde yaşamaya çalış.
saol 
Motorlu araçlar senin için büyük risk teşkil ediyor. Hızlı araç kullanma, trafik kurallarıan dikkat et. Toplu taşıma araçlarını kullan. Hatta mümkünse küçük bir kasabada sessiz sakin bir şekilde yaşamaya çalış.
saol 
02-21-2008, 07:14 PM
http://www.pelinkarahan.net/nAsiL-oLeCeGiNi-oGReN----t-3475.html
Bu konu verildi...
Bu konu verildi...
02-23-2008, 12:04 AM
pelinci büşra Yazan:
Yanarak

bndede yanarak çıktı