Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: yatagın altındaki kız
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
[color=#800080][size=large]Bir trafik kazası olur. Genç bir kadın diğer birgenç kadının ölümüne sebep olur. Ama olan olmuştur. Kazada yara da almıştır. Hastaneye kaldırılır. Gece boyunca erkek kardeşi yanında kalmıştır.
Kız hiç uyanmadan baygın bir halde uyurken erkek kardeşi de uykuya dalmıştır. Ama bir an bir sesle uyanan erkek kardeş gözlerine inanamamıştır.
Çünkü ablasının yatağının altında bir kadın korkunç gözlerle ona bakmaktadır. Hemen kamerasına sarılan erkek kardeş bu kareyi çekip hastane yetkililerini çağırmıştır. Ama yetkililer gelene kadar kız yok olmuştur.
Resim incelendikten sonra bu resimdeki kızın kaza sırasında ölen kız olduğu anlaşılır.
çok igrenç bişe bn resme bakınca bayılıcaktım nerdeyse yha igrenç bişey
buda resim
[/size][/color]
ayyyyyyyy bayılcamm yaa
saol cnm
Korku o çocuğun yeRinde oLsm fotoğRaf faLan çekemem anında kaLp kRizi geçiRiR bayıLıRıM...
çok ilginç ama konu vardı yinede çok teşekür ederim

pelin_!gizem Yazan:
Korku o çocuğun yeRinde oLsm fotoğRaf faLan çekemem anında kaLp kRizi geçiRiR bayıLıRıM...

bnde cnm yha çok igrenç bişey

igrenç yha yinede çk saol bn bunu başka bi siteye koyarım
ben bkamadım resme sonra yan etki yapıo (kokuyorm)Icon_lol
saol cnmGülücük

...nida... Yazan:
ben bkamadım resme sonra yan etki yapıo (kokuyorm)Icon_lol
saol cnmGülücük

asıl bn yorum için tşkr ederim aynen gece rüyama giriyoSuper-1

bu semumun bi sahnesine çok benziyo yada photoshop tur ama gerçek olduunu sanmam
Sayfa: 1 2
Referans URL