Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Şikayetçiyim
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
cRueL_FiLth ne konu açsam kilitliyo kızıyomuş gibi yorum yazıyo bugün ne açtıysam kilitledi saolsun ya şikayetçiyim artık bunuda kilitler sonrada beni banlar görürsünüz hepinizi çok seviyorum artık bu siteye girmiycem cRueL_FiLth herşeyi yaptı sonunda bu siteden soğuttu saolun hepiniz çok iyisiniz sizi çok seviyorum hepinizi cRueL_FiLth hariç hepinizi özliycem Üzgün cRueL_FiLth izin verde bi 2 dk kilitleme ark.ların yorumunu alıyım
Neyden Şikayetçisin Gereksiz Gereksiz Konular Açıyosun Kilitliyorum Ondan Sonra Şikayetçi Oluyosunn!

Alıntı:
Konu Başlığı:Anket: Kİm mod. olsun

Cevabım:Kişisel Konular Açmak Uygun Olmuyor Bir Kişi Açarsa Ardından Hepsi İstiyor
Konu Kilitlendi..

Alıntı:
Konu:Been özür dilerim

lokumumpelin Yazan: Arkadaşlar o kötü şeyleri yazan ben değildim gerçekten kuzenim bizdeydi oda Pelin Karahan'ı beğenmiyo Aslı Enver fanı bu yüzden lütfen kusura bakmayın ve beni dışlamayın ben onun yerine çooooook özür dilerim nolur bnei affedin ben yapmadım amaaa.... nolurrrrrrr

cRueL_FiLth Cevap:
Hesabınıza Sahip Çıkın Biz Burada Herkesin Kuzeniyle Uğraşırsak İşimiz Var Demektir
Şifrenizi Kimseye Vermeyin Ayrıca da Bir Başkası Bilgisayarınıza Oturucaksa Çıkış Yapın!

Alıntı:
lokumumpelin Anketi Açan:Anket: Hangisi daha iyi
Bu anket kapalı.
lokumumpelin 1 33.33%
sheker-pelin 2 66.67%
ceylin 0 0%
melda

cRueL_FiLth Cevap:

Arkadaşlar Kişisel Anketler Açmayınız Konu Kilitlendi..

Alıntı:
lokumumpelin yazan:
YA SİZ PELİNİ SEVDİĞİNİZİ ZANNEDİYOSUNUZ AMA KENDİNİZİ KANDIRIYOSUNUZ BİR OYUN VARDI PELİN KALBİNİZİN NE KADARINI KALPLIYO DİYE EN FAZLA %7 YANİ SEVMİYOSUNUZ ARTIK BUNU ANLYIN YOK AŞKIM FELAN KIZLAR BİLE BUNU SÖYLÜYO AŞKIM BİRTANEM SİZ BİR KIZA NASIL BUNLARI SÖYLERSİNİZ TAMAM HAYRANIYIM DESENİZ NEYSE AMA YOK AKIM BİTANEM YOK ŞU YOK BU BUNLAR ÇOK SAÇMA ŞEYLER PELİN SİZİN BU DEDİKLERİNİZİ GÖRSE ACABA NE YAPARDI NEDEN BU KADAR ABARTIYOSUNUZ BU KONUYA KESİN KÖTÜ ŞEYLER GELCEK AMA ARTIK SIKILDIM YA HERŞEYİ ABARTARAK NE YAPMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ BİLİYORUM KİMSE BANA KATILMIYO AMA NAPABİECEĞİM BİR ŞEY YOK BİRAZ DÜŞÜNÜN SİZDE NE KADAR ABARTTIĞINIZI GÖRCEKSİNİZ BENDE ÇOK AMA ÇOK ABARTIYOSUNUZ VE BİR KONU DAHA BAZILARI DİYOKİ PELİNİ GÖRDÜM AY ÇOK GÜZELDİ TAMAM GÖRMÜŞ OLABİLİRSİN NİYE BU KADAR ABARTA ABARTA SÖYLÜYOSUN BENDE GÖRDÜM EVET AMA KONUYU KİLİTLEDİLER.YANİ DEMEK İSTEDİĞİM SİZ PELİNİ BU KADAR FAZLA SEVMİYOSUNUZ DÜŞÜNÜN BAKALIM EĞER BU HUYLARIN AYNISI BANU ALKANDA OLSAYDI AMA GÖRÜNÜŞÜ BANU ALKAN YANİ YİNE KENDİSİ SADECE HUYLARI PELİNİNKİ GİBİ SEVER MİYDİNİZ HAYIR SEVMEZDİM TABİKİ SİZ PELİNİ DIŞ GÖRÜNÜŞÜ İÇİN SEVİYOSUNUZ ÇİRKİN OLSA YÜZÜNE BİLE BAKMASSINIZ YA AÇIK KONUŞUN.......

cRueL_FiLth Cevap:
Bence Sen Abartma İsteyen İstediği Şekilde Pelin Karahan'a Hitab Edebilir Tabi Hakaretler Dışında..!Buna Ne Sen ne de bir başkası karışamaz sevmeyen de olabilir sevende bu siteye sevmeyen gelmez kimseyi sitede zorla tutmuyoruz sadece pelin karahan fanlarını bu sitede tutuyoruz...Konum kilitlendi demişsin konunu ben kilitledim cevabınıda yazdım burda üyelere duyuru yapmana gerek yok...Sen nerden bileceksin kimin Pelin Karahanı Ne kadar sevdiğini hem!...Pelin karahan Bu sölenenlerı duysa çok mutlu olurdu hem duymadığını nereden çıkardın..!O zaman sen ufacık bebeğe aşkım dediğinde Buda mı çok saçma birşey oluyor...
Bir kişinin Pelini gördüm güzeldi demesinde Nasıl bir abartı olabilir uzun uzun şunu bi düşün bakalım sen...!
Hem insanların sevgilerini yargılayamassın buna hakkın yok isteyen dış görünüşünü sever isteyen tavırlarını,hal ve hareketlerini sever!

Bunun Gibi Birsürü Hataların Var Ayrıca Seni Banlayan Ben Değildim OrCuN23tüGöz Kırp

Beni İster sev ister SevmeGöz Kırp Beni İlgilendirmez...

İyide CNm bNm sAÇma KoNU AÇıon
Zaten Artı o süper mod bir bildiği varki yapıooo konuların
çok saçma bncedeeeeeeee
Bu En Önemlisi Bu Alıntıyıda Koyıyım!

Alıntı:
Konu Başlığı:Gerçekten Pelin Karahan'ı Gördüüüüüüüüüüüm

Arkadaşlar yılbaşı gecesi bir yere gitmiştik hatırlamıyorum baya bir uzak ve orda aslı enver ile pelin karahan vardıı herkes onların yanındaydı bende gittim ama beni görmediler bile birazda utandım konuşamadım sonra annem geldi ve telefonuyla beni aslı enver ve pelin karahan'ın arasına oturtup foto çekti ve bana sarıldılarSuper-1 arkadaşlar vallaha doğru söylüyorum kutside vardı (size yalan borcum yok ciddiyim inanmayanlar yorum yazmasın lütfen )

Cvp: Gerçekten Pelin Karahan'ı Gördüüüüüüüüüüüm

cRueL_FiLth Cevap: Şuan Herkes Senden Kanıt Bekliyor Yani Yılbaşında Birlikte Resim Çekildik Diyosun 20 Gündür Telefondan Bilgisayara Atamadın mı Yani..?

Konuyu Şimdi Kilitliyorum Eğer Resimleri Koyucak oLursan Bana Özel Mesaj At Konuyu Tekrardan Açarım Resimleri Eklersinn...

Evet haklısın sertaç bazen böle
üyeler oluo ama KAnıt YOK.......
ya artık burama kadar geldi yeter artık ya banlayın beni istemiyorum yeter artıkkkkkkkkkkkkkkk banlayın valla banlayın yaaaaaaaaa ben site ismi vercem banlkayın beni

lokumumpelin Yazan:
ya artık burama kadar geldi yeter artık ya ne kaadar gıcık bir sitesiniz ya banlayın beni istemiyorum ya kenan kolik midir nedir de gıcık sertaç da gıcık hepiniz birbirinizden gıcık gerçekten süper bir forum tabi cnm kesin kesin yeter artıkkkkkkkkkkkkkkk banlayın valla banlayın yaaaaaaaaa ben site ismi vercem banlkayın beni

Çıkış Butonuna Basman Yeterli OlacaktırGöz Kırp
Bir Hafta Banlandın Yetmedi GalibaGöz Kırp

hmm bu konu hakkında yoRum yapsammı yapmasammı şaşıRdımMm waLLa yhaHmm ama en doğRu kaRaRı modLaR veRiyoR lokumum onun içinNn diyiceq biRşey buLamıyoRumMm...

Ay Çok komik CNM bnm Sİtemizde
zaten sana yer yok Bye bir daha gelmemek üzere
SAÇMA KONU AÇMASAN OLMAZDI BÖLE
SİTEYE KÖTÜ DİYENE BAK NİYE İLK BAŞTA
ÜYE OLDUN O ZMN 1800 MSJIN vAR FARKINDAMISIN?__KotuManyaK

Sayfa: 1 2
Referans URL