Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: seninle herşey güzeldi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
elimde son bir resim,bize ait, bizi biz yapan anlara ait.senin başında kırmızı şapkan.hani acıktım deyipte girdiğimiz kermestte ;börek yerine," bayıldım,işte bu benim rengim,benim şapkam" deyip de çocuklar gibi "nolur nolur alalım" diye yanağıma öpücükler kondururken benim dayanamayıp sana aldığım şapkan.

güzeldi,seninle herşey güzeldi. gözlerin gibi,saçların gibi,yüreğin gibi güzeldi herşey...ellerin gibi ipeksiydi hayat seninle.yumuşak,zarif,eşsiz.açık pembe bir ipek bürümüştü sanki seni ten yerine. evet sevgili,güzeldin,güzeldi.

gözlerin demiştim ya,ah eşsizdi gözlerin.kimse bakamazdı senin gibi;kimse yakamazdı içimi böyle yeşil yeşil.

şimdi unutmaktan bahsediyor bana aşkım diyen o tatlı dil.terkediş şarkılarıyla aralanıyor öpmeye doyamadığım dudakların.yok sevgili,hangi ayaz bu kadar üşütür bilmiyorum ama,ben sensizliğin soğuğunda,donarak ölmek üzereyim.

benden hiçbirşey almadan gittiğini söylemişsin dostlarımıza.ne büyük bir yalan...aldın,hem de parçalayarak,kanatarak aldın.senle dolu kalbime kaç kez soktun hançeri,nasıl da acımasızca çevirdin içimde.kalbimdeki sevgiliyi öldürdün,beni öldürdün.

sevdamı aldın...

hayallerim vardı,bize ait.evimize,çocuklarımıza,akşamları beni kapıda bekleyen yeşil gözlü eşime,sana dair hayallerim vardı.yıktın,yaktın,kül bıraktın.

geleceğimi aldın...

sensiz yaşayamam dedim,ölürüm dedim.dinlemedin.öldüm...

ruhumu aldın...

ne desem sen vardın kelimelerimde, ne yazsam senle dolardı sayfalar...konuşamam yazamam dedim...

sesimi,kalemimi aldın...

benden bir şey almadan gitmişsin, öyle demişsin dostlarına ya; doğru, ne aldın ki benden?

benden başka....

alıntıdır
Referans URL