Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: 36.bölümün sonu BOMBA...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
36.BÖLÜMÜN SONU gercekten de bomba gibi bitti....!?bakalım 37.bölümde neler olucak!sizce neler olucak?yazarsnız svinirim...Sevinçli
sonu grerçekten çok kötü bişekilde bitti ben denizden böle bişy beklemezdim...bi dahaki bölüm çok güzel ve karşık olcak..Sevinçli
Ben sOktaydim ama Bence Bir Yanlis Anlama Oldu Deniz Oyle Bir Sey yapmaz
aklım sürekli o konuda.ama bence deniz öyle şey yapmaz.yanlış anlaşılma olmuştur(:
bence aslının yanlış anlaması çok doğal (bence bi yanlışlık olmuştur]ama direkt o tepkiyi vermesi yanlış oldu yani kesin deniz neyi yapamazsın falan dicek aslıya sen beni hiç tanımamışsın bunu nasıl düşünürsün falan dicek araları bozulcak yani suçlu aslı olcak
bencede deniz öyle bişey yapmaz...Hmm
ya bnce deniz öyle bi şey yapmaz hem babası öyle bir hata yaptı oğlu tekrarlar mı bunu bnce ayakta kalmayalım die oturmaya gitti falan bitiş şekline görede bizi merakta bırakacak sonra işte deniz sorcak ne yapamazsın oda dicek işte bi şekilde yıtmak için amerikaya gidersen yapamam falan diecek deniz yapmaz......Neyapsam-1
bencede
ya vallaha deniz öyle birşey yapmaz herhalde...ama yaptıysada beklemezdim...yok canım yapmaz o yaNono4 Icon_lol Neyapsam-1
bi dahaki bölüm çoq duygusal ve komik olçak yine.Sevinçli
Sayfa: 1 2 3
Referans URL