Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: lütfen biraz daha duyarlı olalım
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar pek çok olmasada yine aralara "PELİN SENİ ÇOK SEVİYORUM" "PELİNİM" "PELİN SANA AŞIĞIM"
gibi cümleler yazılıyo.benim isteğim böyle cümlelerin sitede yer almaması.düşünün pelinin bu siteye geldiğini ne kadar kötü bir görüntü.gerçekten bu konuda modoratörler çok dikkatli ve elinden geleni yapıyolar.ben üyelerimizdende rica ediyorum lütfen!!!!
Yani Bunda Bizim Yapıcak Bişeyimiz Yok Adam Yeni Üye Olmuş İlk Önce Geliyor Pelin Karahan Resimler Bölümüne Seni Çok Seviyorum Diye Mesaj Atıyor Buna Engel OlamayızGöz Kırp
zaten sizlere kusur bulmuyorum ordada belirtim siz elinizden geleni yapıyosunuz ancak ben üyelerimizin görmesi için açtım bu konuyu..
ya kusura bakmayın ama ben böylebi şey yaptım dün ,sonra akşam jetonum düştü ama çook geç oldu..ben ne yapcam şimdiii.
ark.lar halletim yaptığım şeyi...flood da yaptım ama kusura bakmayın......
düzeltmene sevindim keşke herkes hatasının farkına varabilse
bencede öyle yazıların olmaması daha iyi zaten buraya üye olan herkez pelini seviyo bide öyle şeyler yazıp abartmaya gerek yok ben hiç yazmadım yazmam da zaten
evt amam engel olmayızNeyapsam-1
herkes peLin abLamızı seviyor.sanırım arkadaşımızın anLatmak istediği aşırıya kaçmamak...evet çok hakLısın! sonuçta o da bizim gibi.ama eLmizden bişey geLmiyorNeyapsam-1 onLar yinede yapıyoLarHmm
biz elimizden geleni yapıyoruz fakat onlar forum kurallarını okumamakla ısrar ediyor...

RocqeR_qirL Yazan:
biz elimizden geleni yapıyoruz fakat onlar forum kurallarını okumamakla ısrar ediyor...

Aynen...

Sayfa: 1 2
Referans URL