Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Bir Sabah Erkek Olarak Uyandı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bugüne kadar kadın olarak yaşayan Myanmar’lı 21 yaşındaki Thin Sandar’ın bir gecede göğüslerinin küçülüp penisinin çıkarak erkeğe dönüşmesi konuşuluyor. 21 Haziran gecesi dolunayda meydana geldiği öne sürülen bu ani dönüşümü ilahi bir işaret olarak algılayan binlerce Myanmar’lı, Thin Sandar’ı görebilmek için yaşadığı köye akın ediyor.
Hayatı boyunca erkek olmak istediğini söyleyen Sandar’ın durumunu araştıran doktorlar, doğum raporunda ‘kız’ olarak görülen gencin çift cinsiyetli (hermafrodit) olduğu görüşünde. Sandar’ın şu anda tam anlamıyla bir erkeğin vücut yapısında olduğunu belirten doktorlar bu şaşırtıcı değişimin doğruluğundan emin olmak için resmi raporların beklendiğini belirtiyorlar.
çok ilginç ya çok teşekür ederim
ayhh inanmıyorum yaaa:S:Sp.için saolGöz Kırp
aBawww naSiL oLuoR öLeeeeeeeee Korku
bilgi icin tsk ama nerden uyduruyorlar boyle haberleri anlamıyorumIcon_lol
aLa aLa $a$ıRdım yawww... nasıL oLuyokı o öLe.....saoL P. İÇİN...HmmSaskin
ya aslında ben bı kıtap okumustum ordada bı adam kadına donusuyodu ama gercekmı bılmıorum tabıkı
aboowww Sevinçli çook ilginç vallahii Sevinçli allah kimsenin başınaa vermesinn...
pek inandırıcı gelmedi ama neyse Sevinçli
anamMm bu ne böLe ayy çoq kötü sen yıLLarca kız oLaraq yaşa sonra biR baq eRkeksinNn ayy aLLah kimseninNn başına veRmesinNn..
çok ilginçç gerçektnn p. için çok saoll
Sayfa: 1 2
Referans URL