Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: pan`ın labirenti
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Pan'ın Labirenti
El Laberinto del Fauno

Guillermo del Toro’nun savaşın vahşetine değinen bir masal niteliğindeki fantastik korku filmi, 2007 Yabancı Dilde En İyi Film Oscar’ına aday gösterildi. 1944’te İspanya’nın kırsal kesiminde faşist rejim döneminde geçen Labirent’in odak noktasında, annesi ve üvey babasıyla birlikte, yalnızlık içinde ve hayal dünyasında yaşayan Ofelia var. Ofelia, kocaman bir labirent keşfeder ve labirentin bekçisi, yarı insan yarı keçi Pan ile tanışır. Pan ona yeraltı dünyasının prensesi olmasını teklif eder, ancak bunun için dolunaydan önce yapması gereken üç iş vardır. Acaba Pan’ın söyledikleri doğru mudur? Değilse, doğruyu söyleyen kimdir?

Pan'ın Labirenti
El Laberinto del Fauno

Guillermo del Toro’nun savaşın vahşetine değinen bir masal niteliğindeki fantastik korku filmi, 2007 Yabancı Dilde En İyi Film Oscar’ına aday gösterildi. 1944’te İspanya’nın kırsal kesiminde faşist rejim döneminde geçen Labirent’in odak noktasında, annesi ve üvey babasıyla birlikte, yalnızlık içinde ve hayal dünyasında yaşayan Ofelia var. Ofelia, kocaman bir labirent keşfeder ve labirentin bekçisi, yarı insan yarı keçi Pan ile tanışır. Pan ona yeraltı dünyasının prensesi olmasını teklif eder, ancak bunun için dolunaydan önce yapması gereken üç iş vardır. Acaba Pan’ın söyledikleri doğru mudur? Değilse, doğruyu söyleyen kimdir?

arkadaşlar ben izledim izlemenizi tavsiye ederim çok harika bir film
arkadaşlar sevenler için

Kod:
http://www.haberler.com/filmler/film.asp?filmi=1485

panın labirenti filmi için resimlere bakmak istersiniz diye site adresi verdim çıkmayabilir o yüzden tarif_ediyorum googleye pan`ın labirenti yazıyorsunuz
9.cuya girip bakıyorsunuz bu kadar gerçekten filmin içreriğini gösteren resimler bakarak gitmenizi tercih ederim[/php]

ben bu filme gittim...spr fakat +13 yoksanız gitmeyin zevki çıkmıyor..ben gittim spr bi film yani herkese tavsiye ederim acayip beğendim...
Referans URL