01-23-2008, 05:01 PM
Evet arkadaslar ben giderim artık işim yok burada kendinize cok iyi bakın beni sakın ama sakın unutmayın Beni sewennleri Çk seviyorum
Sewmeyenleri kendi hallerine bırakıyorum
Mod olan arkadaslara
basarılar diliyorum
beni sakın ama sakın unutmayın
Aslında gidiyordum yazdıklarınızı gördüm
sertac
beni burada herkess bilyor okey beni onlara sor kapiş onlar sana herseyi anlatırrr kaptın işi süp mod olmsuun ama adam olamamısnn (bu bir banned sebebidir) aslında konu acmıcaktım ö.m kotan dolmuss hehehee
OrCuN23 dan gereken özürü diledimm okey bu kadar
Emeklerim var sitede beni neden mod almdınız diye sadece OrCuN23 sordum okey herseye karısma fazla meraklı olma
bisey diyosan BEKLERİM KOCAELİYEE
konusuruz okey
bunuda tehdit olarak algılammaa
Daha yeni üyeleri mod olara k alsıyounuz ama sitenin eskii olan bnen heryrde paylasımı olan beni mod almıyosnuz benim SORUNUM BU KARDES OKEY KAPİŞ
Hadi kendinize i bakım bütün modlar( sertac dahil değil !!! ),üyeler ve OrCuN23 sonsuz tsk ederim KiB OrCuN23 konusuruz msn de kenine ii bakk byeeeeeee
RAP DİNLEYİN
AYSEN SAĞOLSUN
YANLISSIZ TE KK YOL RAP TİRR
SERTAC
kimseye büyüklük taslama havanı söndürürlerr BYEBYE
Sewmeyenleri kendi hallerine bırakıyorum
Mod olan arkadaslara
basarılar diliyorum
beni sakın ama sakın unutmayın
Aslında gidiyordum yazdıklarınızı gördüm
sertac
beni burada herkess bilyor okey beni onlara sor kapiş onlar sana herseyi anlatırrr kaptın işi süp mod olmsuun ama adam olamamısnn (bu bir banned sebebidir) aslında konu acmıcaktım ö.m kotan dolmuss hehehee
OrCuN23 dan gereken özürü diledimm okey bu kadar
Emeklerim var sitede beni neden mod almdınız diye sadece OrCuN23 sordum okey herseye karısma fazla meraklı olma
bisey diyosan BEKLERİM KOCAELİYEE konusuruz okey
bunuda tehdit olarak algılammaa Daha yeni üyeleri mod olara k alsıyounuz ama sitenin eskii olan bnen heryrde paylasımı olan beni mod almıyosnuz benim SORUNUM BU KARDES OKEY KAPİŞ
Hadi kendinize i bakım bütün modlar( sertac dahil değil !!! ),üyeler ve OrCuN23 sonsuz tsk ederim KiB OrCuN23 konusuruz msn de kenine ii bakk byeeeeeee
RAP DİNLEYİN
AYSEN SAĞOLSUN
YANLISSIZ TE KK YOL RAP TİRR
SERTAC
kimseye büyüklük taslama havanı söndürürlerr BYEBYE
gitme bnce ama ille de gidicem diyosan sen bilirsin tabe
kendine ii bak bizi unutma.......
bırak onları ne halleri varsa görsünler yaa mod olmasan ne olur sanki bırakıp gidion bizii
:D