Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: İmza Günü Rezaleti....
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
[/color]12 ocak antalyada 5m migrosta kavakyelleri oyuncularının (efe hariç) imza günü vardı tabi ona imza günü denilirse... gelecekleri vakit 3.5 tu biz 12de gittik ayakta bekledik.organizasyon sıfırdı. ilk içerdeydi, sona içerde başka bir yere aldılar.daha sona bahçede olacakmış diye herkesi bahçeye çıkardılar. saatlaerce soğukta bekledik.yarım saat gecikmeyle geldiler.el sallayıp gittiler.çok kalabalıktı. hiç bişey göremedim. bırak imza almayı fotograf bile çekemedim. bitane çektim oda küçük küçük bir sürü kafa resmiydi.hiç seçilmiyodu. o kadar bekledikten sonada ibrahim kendircinin saçını, aslı enverinde saçını, pelini hiç görmedim.bide altı tane el gördüm.sonra içeri girdiler.içerde anons yaptılar "sayın ziyaretçilerimiz kavakyelleri oyuncularının imza günü iptal edilmiştir.gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkkür ederizzz."bütün gerçekleriyle yazdım ister inanın ister inanmayın.....
ayy cok uzucu yha keske bole bişi olmasaymıss
cnmMm sana inanıyoruz çünkü sitedenNn çoq gideNn oLdu onLar da aynı şeyLeri söyLediLer ama onLarda hakLı o kadar izdiham içinde nasıL imza dağıtsınLar ama en azından geLip bir iki konuşma yapabiLirLerdi ama oLsun cnmMm baksana saçLarını görmüşsün onLarı göremeyenLerde war meseLa bizÜzgün Icon_lol
cidden çok kötü olmuş ya adaşa da katılıom bu arada cidden hiç olmazsa konuşabilirlerdi
CAA521WB
CAA521WB
yuhh yani ayıp ayıp nie bu kadar ilqisizler ki !!!!!!!
ya offfÜzgün:(Üzgün

sare93 Yazan:
ayy cok uzucu yha keske bole bişi olmasaymıss

bncede

kötü olmus gerçekten

pelin_!gizem Yazan:
cnmMm sana inanıyoruz çünkü sitedenNn çoq gideNn oLdu onLar da aynı şeyLeri söyLediLer ama onLarda hakLı o kadar izdiham içinde nasıL imza dağıtsınLar ama en azından geLip bir iki konuşma yapabiLirLerdi ama oLsun cnmMm baksana saçLarını görmüşsün onLarı göremeyenLerde war meseLa bizÜzgün Icon_lol

evt çok kötü yaa keske pelin mine deniz kısabir konuşma yapsalardı gelenler bu kadr üsülmesdi
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL