Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: 12 ocak ant imza günü .rüya gibiydiiii :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ayy ya antalyadaki imza günündeydm arkdşlar.süpperdi yha off pelin çok tatlıydı her zamnki gibi siyah bişi giymişti saçlarında düz fön vardı.makyajına zaten laf yok.pek konusmadı gerçi paso gülümsüyodu.deniz gri bi kazak giymişti.küpe takmıştı oda çok tatlıydı.en cok konuşan oydu.hep espri yaptı herkesi güldürdü.minede yani aslı enver üstnde gri,yeşilimsi bi tşirt vardı çk tatlıydı.saçlarını kıvırck yapmş.makyajıda çok tatlydı.bisürü foto cektm en kısa zamnda onlarıda koyucam siteye.cok kalabalık oldu için pek konuşma fırsatımız olmadı.ama imza attılar.bide 4-5 sn vidyoya aldım ama.yetti ya.herşeye deerdi.öleden snra 15.30 dada migrostalar.hala rüyadayım sanki.biribeni çimdiklesin yaa Sevinçli:DLove0079Utangac
ya keşke bende görebilsem pelin çok tatlı...
sen uğur dershanesindekini görmüşsün galiba çünkü migrostakine ben gittim ama çok izdiham oldu o yüsden iptal oldu ben göremedim yaaaÜzgün
çokk şanslısın keşkee ist. dada böle bişe yapsalarrr offf
ne güzel ya çok şanslısın
çok şanslısın yaa...
senin yerinde olmayı çok isterdim..:Sevinçli
ewet yaaa migrostakinin iptal edilmesi çokkk kötü olduyaaaa8
antalyadakiler,Saskinçok şanslısınız yawwManyaK
yhaaaaaaaaa bn Alanya'da oturuom we onları göremedim...ÜzgünAgla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1 Agla-1

mehmetw Yazan:
antalyadakiler,Saskinçok şanslısınız yawwManyaK

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL