Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Maskeli ßeşLer Kıbrıs...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Maskeli Beşler Kıbrıs geliyor
İşte bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

11.01.2008 15:13
Maskeli Beşler İntikam Peşinde ve Maskeli Beşler Irak’ın ardından, serinin üçüncü filmi olan "Maskeli Beşler Kıbrıs bu hafta sizi güldürecek... Benim Aşk Pastam'da ise güzel bir aşk öyküsünü izleyeceksiniz... Çılgın Dersane Kampta'da ise hem gençliğinizi anımsayacaksınız hem de zamane gençlerinin yaptıklarına şaşıracaksınız... Bu hafta vizyona giren filmlerden en iddialarından biri de şüphesiz ki Emir Kusturica imzalı Bana Söz Ver.

İşte bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

MASKELİ BEŞLER KIBRIS

Yön: Murat Aslan
Oyn: Mehmet Ali Erbil, Peker Açıkalın, Şafak Sezer, Cengiz Küçükayvaz

Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler, şanssız geçen uzun bir dönemin ardından, suç işlemeye tövbe eder. Geçimlerini ticaretle sağlamaya başlarlar. Ancak suç dünyasının önemli isimlerinden Rocky Selim, onlara reddedilmesi güç bir teklifle gelir. Görevleri Kıbrıs’ta bir kumarhaneyi soymaktır. Bu karlı işi yerine getirmek için bir araya gelen ekip, Kıbrıs’a hareket eder. Ama yaptıkları planlar ve soygun çabaları, beşliyi komik süprizlerle karşı karşıya getirir.

Maskeli Beşler İntikam Peşinde ve Maskeli Beşler Irak’ın ardından, serinin üçüncü filmi olan "Maskeli Beşler Kıbrıs"ta, Deniz Akkaya ve Seray Sever de rol alıyor. Film, perşembe günü, 235 salonda vizyona girdi.

teşekkürLer bende dün durakta görmüştüm afişini biLgi için teşekkürLer...
Bizde sınıftakilerle falan gitcezz..!Bu arada paylaşım için saol..!
Bu konu verilmişti.. Ben vermiştim üstelik Sevinçli Paylaşım için saol yinede ...
evet konu veerilmişti hatta bn yorum yapmıştmSevinçli
SaoLL Gülücük
sağol bende gitcem en kısa zamanda
arkadaşlar bn gittim süper!!! walla tezcanla bahattine bittim süperlerdiii hele kamil walla herkese tavsiye edrim en güseli buuu öncekilerden daha daha daha SÜPER!!!!!!!!!
bn qttım yaaa herkese tavsıye ederm harıka bişee....bazı yerleri insanı kırıp geçiriyorr izleyince görrsünüzz
eed gttm süper komık
Referans URL