Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Bİ BAKARMISINIZ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
YAA ÜYE OLDUKTA SONRA Bİ VAKİT ORDA GEÇİRMEKMİ GEREKİR VEYA BİLGİSAYARI KAPATINCA ÜYELİK GEÇERSİZ OLABİLİRMİ BENDE Bİ KERE OLDUDA DAHA ÖNCE KONU AÇMIŞTIM BANA KENDİ HATAM DENDİ TAMAM DA O HATA NE NE YAPTIMDA BÖYLE OLDUIcon_lol:icon_lol:Icon_lolNeyapsam-1:neyapsam-1:Neyapsam-1Kotu:kotu:Nono4:nono4:Omg:omg:KitapImg-drag:img-drag:Intahar:intahar:Icon_surprisedIcon8
Hayır Üyeliğinizle İstediğiniz Zaman Girebilirsiniz İsterseniz Hep Girili Durun İsterseniz Hiç Girmeyin o Üyelik Sizindir Sizin OlacakIcon_lol
orçun abiye katılıyorum hem neden büyük harflerle yazdın ve tüm ifadeleri kullandın dikkatli ol biraz lütfen!
ama bigisayarı kapatınca üyeliyim olmuyoo
yeniden giriş yap büyütcek bişi yokkiKomik
yok yaaaaaaaa ozaman replerim fln gidio yaaaa nasıl yapcam ben bu işiii nolur biri yardım etsinIcon_lolImg-drag
bende hiç gitmiyoo kaç yıldır 2008 girdiğimiz içinn
artık çıldıracammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uf sen yanlışlık yapıosun sonradan insanlara bağırıosun sanki biz yapıoruz ya allah allah sen yeniden üye oluyosundur onun üzerinde kullanıcı adı felan var araya yazcaksın yaa
sen her seferınde yenı uyelık mı alıyorsun Komik:komik:Komik:komik:

yukarıda gırıs var oraya tıkla ıd ve sıfrenı yaz mouse ıle tıkla gırecektır eger olmazsa sende pc yı hıc kapatma
Sayfa: 1 2
Referans URL