Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Gerçekten Pelin Karahan'ı Gördüüüüüüüüüüüm
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar yılbaşı gecesi bir yere gitmiştik hatırlamıyorum baya bir uzak ve orda aslı enver ile pelin karahan vardıı herkes onların yanındaydı bende gittim ama beni görmediler bile birazda utandım konuşamadımUtangac sonra annem geldi ve telefonuyla beni aslı enver ve pelin karahan'ın arasına oturtup foto çekti ve bana sarıldılarSuper-1:super-1:Super-1 arkadaşlar vallaha doğru söylüyorum kutside vardı (size yalan borcum yok ciddiyim inanmayanlar yorum yazmasın lütfen Gülücük )
çok şanslısın lokumumpelin bizimle paylaştığın için saolGülücük
sevindim senin için..ke$ke bende gorebilsem ama fransada oldugum için goremem Üzgün o çektigin fotolari görmek isterdim gerçekten Sevinçli
çektiğin resmi koysana ya merakkk ettimmmm lütfeeeennn
ay inanmıorum!! çok şanslısın..bende istiyorum yaa Üzgün ama neyseki cumartesi günü onları bende görücem imza günü varmış Antalya'da Sevinçli:D ibrahim kendirci,pelin karahan ve aslı enver olucak!! Sevinçli:D
senin afına çok sevindim cnm...ahhh keşke bende öle görebilsem pelini ne güzel bir de foto çektirmişsin yaaaaa...nerde bizde o sansss......Üzgün

pelinciik Yazan:
senin adına çok sevindim cnm...ahhh keşke bende öle görebilsem pelini ne güzel bir de foto çektirmişsin yaaaaa...nerde bizde o sansss......Üzgün

canım cekındığın resımlerı koyda bizde görsek Sevinçli

PeLoSh...:) Yazan:

pelinciik Yazan:
senin adına çok sevindim cnm...ahhh keşke bende öle görebilsem pelini ne güzel bir de foto çektirmişsin yaaaaa...nerde bizde o sansss......Üzgün

cnm hakikaten şanslısın.fotoyu koysana mrk ettimm şimdiSevinçli
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Referans URL