Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: sizce pelinin dizideki karakteri mi gerçek karakteri mi daha güzel???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar biliyosunuz sevgili biricik kız pelinimizin gerçekteki karakteri hiç dizideki gibi diil tam tersi çok süslü kendine bakan rahat olan bi kız sizce hangisi daha iyi?
ben waLLa bi yorum yapamıcam çünkü biz peLini sadece anLtıLan kadar biLiyoruz gerçek hayatta tam oLarak tanımıyoruz ama herhaLde gerçek hayattaki karakteri daha iyi ama bundan başka bir yorum yapamam çünkü çoq fazla tanımıyoruz sadece okudukLarımız kadarıyLa biLdikLerim bence gerçek hayattaki peLin Iyi

Alıntı:
ben waLLa bi yorum yapamıcam çünkü biz peLini sadece anLtıLan kadar biLiyoruz gerçek hayatta tam oLarak tanımıyoruz ama herhaLde gerçek hayattaki karakteri daha iyi ama bundan başka bir yorum yapamam çünkü çoq fazla tanımıyoruz sadece okudukLarımız kadarıyLa biLdikLerim bence gerçek hayattaki peLin

katılıorumm!!Göz Kırp

olabilir oda bir genç kız süsülenek tabi ama biz kendinin gerçek hayatını bilmioruz
sadece dizideki haytını biliyozruzz
onun için bn bukonuya bişi diyemicem
sadece ikisşde idir
inş... ama dizide çok ttlı sade hali süper ve en isisde o
seni seven sade halinle sevsin dimi yani...
bn bi yorum yapamıcam
DİZİDE KENDİNE FAZLA BAKMIYO. SON ZAMANLARDAKİ BÖLÜMLER HARİÇ.BENCE GERÇEK HAYATTA ÇOK DİKKAT ÇEKİCİ ........ONU ÇOK SEVİYORUM.
diziden önceki resimlerine bakılırsa daha olgun gözükmeye çalışmış,
ama bu hali daha ii bence..Neyapsam-1
[/php]ben gerçek hayattaki fotolarını gördüm öyle daha güzel[/izlesene][/youtube]
biLmem..ikiside diyorum ben Sevinçli ama tabii insanin dogaL haLi daha iyi Göz Kırp
gerçek halini bilmiyorum kiii
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL