Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Ibrahim Kendirci tel. gorusmesi [onemli]
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ya arkadaslar ben italyada yasiyorum burda oturdugum eve ters diye canak turk tvlerini cekmiyor catiya da cikan yer yok o yuzden diziyi netten izliorm. bir gun diziyi izlerken ibrahim birini aradi aradigi kisi mineydi telefonda da deniz ariyor diye gosteriyordu numara vardi durdurup aldim numarayi ertesi gun aradim acti slm fln ddm sordum sen misin diye basta sesi normaldi sorunca sesini deistirdi hyr dedi kapatti yuzume numarayi verdm arkadasima o da aramis ayni seyleri ona da yapmis Üzgün off dizi teli diye herhalde kimligini gizliyorÜzgün Numarayi isteyen bana numarayi verir msin diye o.m atsin lutfen
beNce o diiLIcon8
cok eminim sesi cok belli oluyor ya gercekten neden o zaman yuzume direk kapatti basta sesi ibrahimdi de kalinlastirdi? o oldugundan eminim
biLemioRm jNm yHaa heR inSanin seSi biRbiRine beNzeR ama geRcekten ibRahimsa cOq uZuLuRum

GuLbenCi Yazan:
biLemioRm jNm yHaa heR inSanin seSi biRbiRine beNzeR ama geRcekten ibRahimsa cOq uZuLuRum

telefon numarasını yazarmısın bende aramayı denicem ama kavak yellerinden bahsetmicem bakalım ne yapıcak?

pelin_.krhn Yazan:
telefon numarasını yazarmısın bende aramayı denicem ama kavak yellerinden bahsetmicem bakalım ne yapıcak?

tabi yazarimda belki yasaktir o yuzden o.m ile atiyorum ok?

deniz*love*aslı Yazan:

GuLbenCi Yazan:

kurtulus27 Yazan:

pelin_.krhn Yazan:

tabi yazarimda belki yasaktir o yuzden o.m ile atiyorum ok?

bana da lütfen

banada yazarsan sevinirim
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Referans URL