Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Yarışma Hakkında!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Önümüzdeki Hafta İçinde Yarışmalar Başlatmayı Düşünüyorum Fakat Hangi Kategorilerde Neler Olsun Diye Sizlerinde Fikirlerini Almayı İstedim Düşündüklerim Üst Site Logosu, Banner, İmza, Wallpaper Olarak 4 Kategori Düşündün Başka Düşündükleriniz Varsa Bu Konu İçinden Belirtiniz Yarışma Sonucu Yılbaşı Gibi Olcak Ufak Bir Hediyemizde Olcak Sitede İlk Defa Vermiş Olucaz Buda Sürpriz OlsunGöz Kırp
en sonunda başlıyo yarışmalar oleyyy Sevinçli:D
Hediye Güzel Gerçekten ....Gülücük KatıLmaya DeğerSevinçli
saol orcun abi çok ii düşündünde

yarışme ne ile ilgili olcak???
fikir sizin diyor : )

beNce şiir oLabiLir : )
şiirse bn katılırımmSevinçli
baslasn ya yaa yarısmaa artıkSevinçli
Ya süper olcak bnde yarışmaları bekliyodum hepsine katılıcam bide mesela şey olabilir photofiltre dersleri konusunda verilen derslerle ilgili(sedece o dersler kullanılacak)bi yarışma olabilir.Yani üyeler o derslerin belli olacağı bir çalışma olabilir birde birşey söyleyeceğim yarışmalarda kullanılacak resimleri siz seçseniz bnce daha adil olur çünkü herkes aynı resmi farklı şekilde kullanır ve böylece hangi üye o resmi güzel kullanmışsa o birinci olur bnce böyle daha güzel olur ama tabikide tercih sizin saygı duyarım...
oleeyy çok sevindim Göz Kırp

nurdamla12 Yazan:
Ya süper olcak bnde yarışmaları bekliyodum hepsine katılıcam bide mesela şey olabilir photofiltre dersleri konusunda verilen derslerle ilgili(sedece o dersler kullanılacak)bi yarışma olabilir.Yani üyeler o derslerin belli olacağı bir çalışma olabilir birde birşey söyleyeceğim yarışmalarda kullanılacak resimleri siz seçseniz bnce daha adil olur çünkü herkes aynı resmi farklı şekilde kullanır ve böylece hangi üye o resmi güzel kullanmışsa o birinci olur bnce böyle daha güzel olur ama tabikide tercih sizin saygı duyarım...

ewt nurdamla haklı bi tek sadece photo filtre ile ilgili olsun yani photoshop kullananlarda var photoshopun özellikleri daha fazla haksızlık olabilir resimleride siz verinn

Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL