Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Rüyalarınız,Karabasan Gördüm,Ufo Gördüm vs,Başınıza Gelen İlginç Olaylar BURAYA
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bundan sonra ; rüyalarınız , karabasan dediğimiz olaylarınız , gördüm dediğiniz ufo hikayeleriniz , değişik ilginç olaylarınız vs. Hepsi bu başlık altında..

Diğer açtığınız konular kesinlikle kilitlenecektir..

Yani : rüya gördüm ; rüyam böyle , ufo gördüm ;şöyleydi , şu olay geçti başımdan sizcede garip değilmi gibisinden konular açmayınız artıkGülücük  Hepsi buradan...
bizim müzikçi görmüş ufuyla uzaylı..geçen yıl anlatmıştı..sadece o görebiliyomuş..bi sabah kalktığında yeşil kabuklu bişey görmüş yatağın yanında..Böyle büyük gözlü bişey..Ufoları da öyle yuvarlak değilmiş..Uçan 2 katlı bi ev gibiymiş.. Sevinçli Sevinçli Hocam böyle anlatmıştı.. Img-drag

majess.. Yazan:
bizim müzikçi görmüş ufuyla uzaylı..geçen yıl anlatmıştı..sadece o görebiliyomuş..bi sabah kalktığında yeşil kabuklu bişey görmüş yatağın yanında..Böyle büyük gözlü bişey..Ufoları da öyle yuvarlak değilmiş..Uçan 2 katlı bi ev gibiymiş.. Sevinçli Sevinçli   Hocam böyle anlatmıştı.. Img-drag

abi iide nie uzaylıyı bitek o görüoki ruh mu o?
ben karabasan görürü hemde çok yani o görülcek bişey değil aslında.uyanıosunuz gözler açık hiçbiyer hareket etmez korkarsınız biri boğazınızı sıkıomuş gibi...

ben inanıyorum müzikciye demedim ki..o anlatıyo sadece..biz de dinliyoz Sevinçli
ii işte abi bende sana sordum nasıl oluyo diye...

s!n3m Yazan:

majess.. Yazan:
bizim müzikçi görmüş ufuyla uzaylı..geçen yıl anlatmıştı..sadece o görebiliyomuş..bi sabah kalktığında yeşil kabuklu bişey görmüş yatağın yanında..Böyle büyük gözlü bişey..Ufoları da öyle yuvarlak değilmiş..Uçan 2 katlı bi ev gibiymiş.. Sevinçli Sevinçli   Hocam böyle anlatmıştı.. Img-drag

abi iide nie uzaylıyı bitek o görüoki ruh mu o?
ben karabasan görürü hemde çok yani o görülcek bişey değil aslında.uyanıosunuz gözler açık hiçbiyer hareket etmez korkarsınız biri boğazınızı sıkıomuş gibi...

yaw şu KARABASAN NASI BİŞEY ANLAMIŞ DEĞİLİM BENİM ARKADAŞALRDA BAZI ŞEYLER ANLATIYOLAR KARABASANLA İLGİLİ AMA NASIL BİŞEY ÇÖZMÜŞ DEĞİLİM

Karabasan Nedir?
Uyku felcidir. İnsanlar rüya gördükleri REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumundadırlar. Hiçbir kasları çalışmaz.

Böyle olmasaydı, biz rüyalarımızı oynar hale gelirdik. Rüyamızda ne yapıyorsak, yatakta da onu yapmaya başlardık. Bazen rüyadan uyandığımızda beynimiz uyanık ve etrafın farkında olduğumuz halde, hareket edemez, ses çıkaramaz ve göğsümüzün üzerinde bir ağırlık varmış gibi hissederiz.

Bunu herkes hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır. Korku verici bir durumdur. Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir. Karabasanın olma nedeni; uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki fizyolojik felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır.
ya bnm bu karabasanı babamda anlatır böle bazen cok ilginç gelmiştir hep bna şu ana kdr bna hiç olmadı olmasında ama cok mrk ediom böle insnın nefesni fln kesiomuş daraltıomuş off korktum behhh Üzgün Korku

KUZUM*PELİNİM Yazan:
ya bnm bu karabasanı babamda anlatır böle bazen cok ilginç gelmiştir hep bna şu ana kdr bna hiç olmadı olmasında ama cok mrk ediom böle insnın nefesni fln kesiomuş daraltıomuş off korktum behhh Üzgün Korku

Pek Bişey olmuyo Sadece boğulcak gibi oluyosun
Ama kısa bi süre sonra geçiyoGülücük

ya rüya felci fln denilio bilim olarak ama din anlamında açıklanmamış üzerinde tonlarca ağırlık varmış gibi kıpırdayamıosun gözlerim açık oluyo sadece boğuluo gibi oluysn öle işte...
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL